پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۶۵۲۷۷۲
۰۸:۳۹
۱۳۹۹/۰۳/۰۵

مادورو: متشکرم ایران

مادورو: متشکرم ایران
پس از آنکه اولین کشتی محموله سوخت ایران در سواحل ونزوئلا پهلو گرفت، رئیس جمهور این کشور از دولت ایران تشکر و قدردانی کرد.
۰۸:۳۹
۱۳۹۹/۰۳/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا پس از ورود ۵ شناور و تانکر حامل سوخت ایران برای کاراکاس، از دولت و ملت ایران بابت همبستگی با مردم ونزوئلا و پشتیبانی از کاراکاس قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ایران پس از ارسال بنزین به ونزوئلا که به دلیل تحریم‌های آمریکا با کمبود سوخت مواجه است موجب عصبانیت و مورد انتقاد قرار گرفتن از جانب مقامات آمریکایی شد زیرا هر دو کشور تحت تحریم واشنگتن هستند.

مادورو: متشکرم ایران

نیکولاس مادورو در رسانه‌ی دولتی ونزوئلا گفت: «ونزوئلا و ایران هر دو خواهان صلح هستند و ما حق داریم آزادانه تجارت کنیم.»

مادورو از مردم این دو کشور به عنوان «مردمی انقلابی که هرگز در مقابل ستمگری آمریکا زانو نخواهند زد» یاد کرد.

دولت ترامپ در حال بررسی اقدامات لازم و مناسب برای واکنش نشان دادن به انتقال سوخت توسط ایران به ونزوئلا است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
رسول
Germany
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۵
ونزوئلا هم حق دارن از بنزین ما استفاده کنن ولی ما باید لیتری 3000تومان پولشو بدیم.
پاسخ