پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۵۴۶۲
۱۲:۴۳
۱۳۸۶/۰۷/۰۴

تمجید ایثارگران از شجاعت و صلابت احمدی‌نژاد

۱۲:۴۳
۱۳۸۶/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره سخنرانی دكتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور در دانشگاه كلمبیا بیانیه‌ای صادر كرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، در این بیانیه آمده است: شجاعت و صلابت جناب آقای دكتر احمدی‌نژاد در رساندن پیام عدالت‌خواهانه و حق‌مدارانه ملت ایران، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های اخیر ایشان در آمریكا به ویژه نطق در مجمع عمومی سازمان ملل و سخنرانی در دانشگاه كلمبیا، نشان‌دهنده دیپلماسی فعال، پویا و موفق دولت است.

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از زحمات و تلاش‌های موفق رییس‌جمهور اسلامی ایران در دفاع از حقانیت ملت ایران قدردانی می‌كند.

عصبانیت و كلافه‌شدن آشكار و بی‌سابقه رسانه‌ها و سردمداران استكبار جهانی از سخنان منطقی و شجاعانه رییس‌جمهور اسلامی ایران در آمریكا، نشا‌ن‌دهنده موفقیت فرزند شجاع و توانمند ایران اسلامی در رساندن پیام ملت ایران است.

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، سخنان بی‌ادبانه و برخورد سخیف رییس‌ دانشگاه كلمبیا به هنگام حضور رییس‌جمهور در آن دانشگاه را محكوم كرده و این حركات را ناشی از خوی استكباری هیات حاكمه آمریكا می‌داند. 

در پایان بیانیه آمده است: پاسخ متین و منطقی آقای احمدی‌نژاد به توهین سخیف رییس‌ دانشگاه كلمبیا، نه فقط ادب و نزاكت ایرانی اسلامی را به جهانیان نشان داد، بلكه باعث سرافكندگی و ذلت عوامل و رسانه‌های بی تربیت حاكم بر كاخ سفید شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۱
زنده باد احمدی نژاد
پاسخ