آفتابنیوز : آفتاب: محمدرضا تابش دبیر فراکسیون اقلیت مجلس در نطق پیش از دستور جلسه علنی روز شنبه مجلس بر برگزاری انتخابات سالم، آزاد، عادلانه و رقابتی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار آفتاب، نماینده اردکان در نطق پیش از دستور خود گفت: به عنوان عضو كوچك از اقليت نجيب و صبور مجلس شورای اسلامی ماه مبارک رمضان را فرصتی مناسب برای باز انديشی و اصلاح انديشه و روش جريان يكپارچه حاكم بر كشور بر پايه سيره آن بزرگوار ميدانم.
تابش افزود: شرایط بینالمللی حضور رئيس جمهور محترم در مجامع جهانی و موضعگيريهای تند قدرتهای مسلط دنيا نشان داد كه اهتمام به پيشبرد مردمسالاري، دفاع از حقوق شهروندان، آزادی جريان اطلاعات، گفتوگو و تعامل با جهان، پرهيز از تنش و افراطگرايی كه از جمله برنامههای اساسی اصلاحات بود، خوشبختانه مورد نظر جريانهای رقيب نيز قرار گرفته است. ديگر حال كسی از دموكراسی به هم نمیخورد و گفتگو و مذاكره علائم وادادگی نيستند.
وی تاکید کرد: اين تحول در گفتار را به فال نيك میگيريم و اميدواريم برای تحقق آنها در كشور نيز شاهد تحول در رفتار باشيم.
نماینده اردکان تصریح کرد: انتخابات مجلس هشتم در پیش است و حال كه سخن از احترام به آرای مردم به وفور میرود ، اميدواريم تا مسئولان اجرا و نظارت در انتخابات اطمينان مردم را در برگزاری انتخاباتی سالم، آزاد، عادلانه و رقابتی فراهم كنند تا رای و نظر مردم معلوم و به آن در عمل احترام گذاشته شود.
تابش اظهار داشت: متاسفانه در آستانه اين ايام معنوی و در روند نزديكی به دوران انتخابات، شاهد بروز واكنشهايی از سوی برخی دوستان اصولگرا هستيم.
وی خاطرنشان كرد: گويی نه اعتقادی به رای مردم در آن جا كه مخالف سليقه آنهاست دارند و نه ملتزم به پيگيری منصفانه ادعاهايشان. از چنان نظری برخی دولتها و مجالس پيشين، گويا در جهت مخالفت دين، انقلاب و نظام بودهاند چون با سليقه آنها سازگار نبوده و آنها در آن جا اكثريت نداشتهاند.
وی گفت: در پاسخ تنها به این اکتفا میکنیم که اگر امروز آرامشی را در مجلس شاهد هستیم که رهبر معظم انقلاب بارها به آن اشاره کردهاند، باید آن را حاصل گفتار و رفتار اقلیت نجیبی بدانند که بدترین تهمتها را برمیتابند، ولی برای این که فضای مجلس شکننده نشود، سکوت میکنند.
نماینده اردکان افزود: اگر مصالح كشور و منافع ملی اقتضا ميكرد و دوستان مدعی تاب شنيدن حقايق را داشتند، ميشد پشت پرده جريانهايی نظير كارناوال عصر عاشورا، قتلهای زنجيرهاي، كوی دانشگاه و بحران آفرينيهای پياپی و بسياری از اقدامات سد كننده راه اصلاحات را مستدل و مستند بيان كرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما تاكنون بر پايه ديدگاه و معيارهای اصلاح طلبانه خويش سكوت کردهایم، ولی مسلم ميدانيم كه نه ملت ما دچار بيحافظهگی تاريخی است و نه خداوند حق را مستور و نامكشوف باقی ميگذارد.