کد خبر: ۶۵۷۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۳
درباره اختلاف‌افکنی میان اصلاح‌طلبان مطرح شد:

انتقاد مجیدانصاری از صداوسیما

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یك عضو شورای مركزی مجمع روحانیون مبارز با انتقاد از رسانه‌ ملی به خاطر آنچه طرح «وجود اختلاف میان اصلاح‌طلبان» نامید و با طرح این پرسش كه «آیا تمام احزابی كه در چارچوب نظام هستند به طور یكسان از رسانه ملی برخوردار می‌شوند؟» افزود: وجود اختلاف سلیقه درمیان اصلاح‌طلبان طبیعی است و نباید به طرح چنین مسایلی در رسانه‌ای كه مخاطبان بسیاری دارد، پرداخت. هیچ كس نباید از اختلاف درونی جریان‌ها استقبال كند. معتقدیم كه جناح اصولگرایان نیز باید از انسجام برخوردار باشد؛ چراكه وجود انسجام باعث انتخاب برتر خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مجید انصاری طی سخنانی در مراسم افطاری كه از سوی كمیته اطلاع‌رسانی حزب جوانان ایران اسلامی برگزار شد گفت: در جبهه اصلاحات به شدت به دنبال ائتلاف صد در صدی در انتخابات و سایر عرصه‌ها هستیم و تمایل داریم كه جناح رقیب نیز هرگز به اختلاف در درون خود دچار نشده و در یك رقابت قانونی و با اخلاق اسلامی این جریان‌ها با یكدیگر رقابت كنند تا مردم به انتخاب برتر دست بزنند.

وی تاكید كرد: از اینكه شاهد نوعی دوگانگی در اطلاع‌رسانی هستیم، متاسفم و امیدوارم این دوگانگی در برخورد در این عرصه به خصوص در رسانه ملی رخت بربندد چراكه زمانی كه خاتمی به دعوت از دانشگاه هاروارد در این دانشگاه شركت و به منظور دفاع از مواضع جمهوری اسلامی ایران، آرمان‌های امام(ره) هم چنین حمایت از حقوق مردم ایران در بحث انرژی هسته‌ای و دفاع از مردم فلسطین سخنرانی كرد و بسیار مورد تشویق وتمجید جامعه‌ جهانی قرار گرفت، بازتابی از آن در كشورمان ندیدیم.

وی با بیان اینكه « پیشنهاد می‌كنم كه رسانه ملی این‌بار سخنان خاتمی در دانشگاه هاروارد را پخش كند»، گفت: باید بر فعالیت سیاسی در یك كشور اسلامی انصاف وجود داشته باشد و باید توجه داشت رسانه ملی سهم تك تك ملت ایران است.

انصاری هم‌چنین خاطرنشان كرد: اگرچه رفتار امروز رییس‌جمهور را در خصوص سفرهای استان تایید می‌كنم، اما چرا مطلق‌گرایی می‌شود و اشكالات موجود برای مردم عنوان نمی‌شود؟

وی در پایان ابراز تاسف كرد: به عنوان كسی كه در این 28 سال در عرصه فعالیت‌های سیاسی فعال هستم از اینكه تا به حال نتوانسته‌ایم گام‌های محكم‌تری در جهت نهادینه كردن اخلاق در حوزه‌ سیاسی برداریم، ناراحتم. گام نخست در اخلاق سیاسی، صداقت، امانت وعدالت است كه امروز ما به شدت از كمبود این سه عنصر درعرصه فعالیت سیاسی و عرصه اطلاع‌رسانی رنج می‌بریم وامیدواریم مجلس هشتم سكویی برای گذر از این نوع بداخلاقی‌های سیاسی باشد.


وی با تاکید بر اینکه هدف ما در پی‌گیری بحث ائتلاف ایجاد تمركز در تمام گروه‌ها در عرصه‌ انتخابات است گفت: ما عرصه‌ انتخابات را عرصه‌ای عبادی می‌دانیم. با توجه به تاكیدات امام(ره) و مقام معظم رهبری شركت در انتخابات را مانند شركت در نمازجمعه، نماز عید فطر و هر عمل عبادی دیگر می‌دانیم.

انصاری با اشاره به این فرمایش حضرت امام (ره) كه مجلس در راس تمام امور است، گفت: متاسفانه در این دوره شاهد افول مجلس به یك قوه‌ دست دوم بودیم و به وضوح دیده می‌شود كه برخی به راحتی اراده عمومی مجلس را نادیده گرفته و با افتخار چنین موضوعی را مطرح می‌كنند. افتخار قوه مجریه باید اجرای مصوبات مجلس باشد. معتقدیم تشكیل یك مجلس قدرتمند، كارآمد و متعادل با تركیب نیروهای مجرب، دلسوز، مومن و معتقد به انقلاب اسلامی در خدمت اهداف نظام جمهوری اسلامی میسر است و مجلس هشتم نیز در این راستا باید با نظارت بیشتر مسوولان و مواخذه متخلفین قوی‌تر از قبل وارد عرصه شود و انجام این مهم جز با ارایه‌ لیست‌های كارآمد از سوی احزاب امكان‌پذیر نیست.

این عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه این تشكل را «تشكلی از روحانیون كارآمد وتوانا چون خاتمی، جمارانی، خوئینی‌ها و توسلی» معرفی و تاكید كرد: ما در مجمع ضمن این كه ستاد انتخاباتی تشكیل داده‌ایم اما عضو ائتلاف اصلاح‌طلبان هستیم و هدف ائتلاف اصلاح‌طلبان برای دسترسی به لیست مناسب جهت ارایه به مردم را پیگیری می‌كنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم شورای نگهبان دراین دوره با سعه‌ صدر بیشتر به بررسی صلاحیت كاندیداها بپردازد؛ چراكه در سالی كه توسط مقام معظم رهبری به نام اتحاد ملی وانسجام اسلامی ناگذاری شده است لازم است تا پاسخ مناسبی به تهدیدات دشمنان خود بدهیم و چنین امری مستلزم حضور مردم در عرصه، وجود و سعه صدر در مسوولان اجرایی است.

انصاری همچنین تحزب را ظرف سازماندهی فعالیت‌های سیاسی درجامعه دانست و گفت: با توجه به این‌كه قانون اساسی به مساله تحزب و احزاب پرداخته است و رییس‌جمهور و نمایندگان مجلس در آغاز به كار خود بر حفاظت و پایبندی قانون اساسی تاكید می‌كنند، باید به مساله تحزب و توجه به احزاب اهتمام كافی بورزند.

انصاری با تاكید بر اینکه « وقتی صحبت از حزب به میان می‌آورم مقصودم بازی سیاسی نیست» گفت: آن‌چه مدنظر ماست ایجاد یك ساختار برای هدایت افكار عمومی جامعه، مشورت دادن به مردم در فعالیت‌های مختلف، تمركز بخشیدن به دیدگاه‌های كارشناسی كامل به مسوولین كشور برای اداره بهتر مملكت، ارایه طرح‌های مناسب به مراكز قانونی مانند مجلس و دولت، معرفی چهره‌های برتر و توانا به مسوولین جهت اداره امور كشور و كادرسازی برای آینده نظام است كه می‌تواند از دستاوردهای یك حزب موفق باشد.


این نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی با اشاره به در نظر گرفتن بودجه برای كمك به احزاب در این مجلس تصریح كرد: وقتی كه می‌گوییم تشكیل احزاب برای وجود فعالیت سیاسی به عنوان یك ضرورت باید مورد توجه قرار گیرد، این احزاب نیازمند هزینه‌هایی نیز هستند، اگر بخشی از این هزینه‌ها به طور شفاف از سوی كمك‌های مردم و حق عضویت و بخشی دیگر از سوی دولت تامین نشود، احزاب ناگزیرند به فعالیت‌هایی در جهت تامین این هزینه‌ها كه در برخی موارد با فعالیت‌های سالم سیاسی منافات دارد، رو بیاورند.

عضو مجمع مشورتی اصلاح‌طلبان هم‌چنین با اشاره به افزایش سن رای دهندگان در انتخابات مجلس هشتم خاطرنشان كرد: امیدواریم جوانان و نوجوانانی كه از حق رای دادن محروم شده‌اند درعرصه فعالیت‌های انتخاباتی حضور داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به نتایج سفر رییس‌جمهور كشورمان به آمریكا گفت: من به سهم خود از اصل این موضوع تقدیر می‌كنم چراكه هیچ ایرانی مایل نیست كه نام ایران ومسوولین ایران در جهان مورد خدشه قرار گیرد. هر ایرانی وطن دوست، چه مسلمان ایرانی و چه غیرمسلمان ایرانی علاقمنداست كه هركس به نام ایران درعرصه بین‌الملل حضور پیدا می‌كند این حضور در شان جایگاه ملت ایران باشد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین