پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۹
کد خبر:۶۵۸۷۹۵
۱۲:۱۲
۱۳۹۹/۰۴/۱۱

رودخانه کرج همچنان قربانی می‌گیرد

رودخانه کرج همچنان قربانی می‌گیرد
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی البرز گفت: فردی که قصد عبور از عرض رودخانه به وسیله سیم فلزی را داشت، به داخل آب سقوط کرده و جان خود را از دست داد.
۱۲:۱۲
۱۳۹۹/۰۴/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سرهنگ سید مجید فیض جعفری گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدگی فردی در رودخانه کرج در محدوده بعد از بخش آسارا، ، بلافاصله ماموران کلانتری ۳۵ نساء برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران و با انجام تحقیقات مشخص شد یک مرد میانسال با بستن سیم فلزی در عرض رودخانه، قصد عبور از رودخانه را داشته که در حین عبور سیم فلزی پاره شده و این فرد به داخل آب سقوط می‌کند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با تلاش نیروهای امدادی و انتظامی چند ساعت بعد جسد فرد غرق شده در یک کیلومتر پایین‌تر از محل سقوط یافته شد.

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان البرز اظهار کرد: جسد متوفی با هماهنگی مقام قضائی به پزشکی قانونی شهرستان کرج منتقل شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha