کد خبر: ۶۵۸۹۹۳
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه لبنانی را به شما آموزش می‌دهیم.
آفتاب‌‌نیوز :

کباب لبنانی غذایی است که شاید در برخی از منوهای رستوران‌های کشور مشاهده کرده باشید.

این کباب که بسیار خوش طعم و مزه است با ادویه‌جات مختلف مزه فوق العاده ای دارد. ما به شما آموزش کامل تهیه این کباب را در ادامه به شما توضیح خواهیم داد.

آموزش طرز تهیه کباب لبنانی

مواد لازم برای تهیه کباب لبنانی خانگی و خوشمزه

زنجبیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: ۱۶ عدد
روغن: برای سرخ کردن
تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
نمک: به میزان لازم
زیره (پودر شده): به میزان لازم
پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
سیر: یک بته

طرز تهیه کباب لبنانی

پیازها را به وسیله‌ی غذاساز خرد کنید و سپس از غذاساز خارج کنید. سیر، ساقه فلفل سبز و زنجفیل خرد شده را داخل غذا ساز خرد کنید. بعد برگ گشنیز را به مواد بالا اضافه کنید. پیازهای خرد شده را به مواد غذا ساز اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. مواد داخل غذاساز را بیرون آورده و ادویه جات را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله آخر گوشت چرخی را به مواد اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

بعد از مواد به اندازه‌ی یک گلوله بردارید و در روغن سرخ کنید. می‌توانید هم از سیخ‌های چوبی استفاده کنید و هم به صورت گرد یا بیضی درآورده و در روغن سرخ کنید. به همین راحتی یکی از خوشمزه‌ترین کباب‌های آسیا را می‌توانید در منزل درست کنید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
0
0
گوشت در ایران ..... کی میخواد اینو درست کنه
ناشناس
|
Afghanistan
|
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
1
0
چندان غذایی نبود که
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین