پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۱:۲۲
کد خبر:۶۵۹۰۷
۱۸:۵۱
۱۳۸۶/۰۷/۲۴
مقام معظم رهبری در دیدار الهام علی‌اف:

باید مراقب تحریکات صهیونیست‌ها بود

۱۸:۵۱
۱۳۸۶/۰۷/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مقام معظم رهبری عصر روز سه‌شنبه در دیدار الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان و هیأت همراه با اشاره به فرهنگ، تاریخ و دین مشترک دو کشور ایران و آذربایجان تأکید کردند: روند روابط دو کشور تا کنون خوب بوده است اما همکاری‌ها باید بیش از سطح کنونی تعمیق و گسترش یابد.

ایشان همکاری‌های نفت و گاز ایران و آذربایجان را از جمله زمینه‌های همکاری دانستند و با اشاره به نشست روز سه‌شنبه سران کشورهای حاشیه دریای خزر و نتایج خوب آن افزودند: هر اندازه که همکاری‌های کشورهای حاشیه دریای خزر به ویژه همکاری‌های اقتصادی آنها گسترش یابد، به نفع پنج کشور ساحلی خواهد بود.

مقام معظم رهبری با اشاره به مخالفت قدرتهای فرامنطقه‌ای و صهیونیست‌ها با روابط صمیمی جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان خاطرنشان کردند: باید مراقب این تحریک‌ها بود که البته اراده سیاسی دولت آذربایجان حاکی از استحکام و ثبات مواضع این کشور درمقابل مخالفان روابط خوب و مصالح دو کشور است.

در این دیدار که رییس‌جمهور نیز حضور داشت، آقای الهام علی اف رییس‌جمهور آذربایجان با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، مذاکرات خود در تهران و مصوبات نشست کشورهای ساحلی دریای خزر را بسیار خوب خواند و گفت: اراده مسئولان جمهوری آذربایجان برای گسترش هرچه بیشتر روابط برادرانه با جمهوری اسلامی ایران، خلل ناپذیر و جدی است و دولت آذربایجان در قبال تحریکهای مخالفان روابط دو کشور کاملاً هوشیار است.

وی امضای بیانیه مشترک در پایان نشست کشورهای ساحلی دریای خزر را یک موفقیت بزرگ خواند و تأکید کرد: این بیانیه موجب نزدیکی بیشتر پنج کشور حاشیه دریای خزر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha