پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۵:۴۳
کد خبر:۶۵۹۱۴۴
۱۵:۲۷
۱۳۹۹/۰۴/۱۳

تصاویر| اثرات شوکه‌کننده کرونا بر بدن یک ورزشکار

تصاویر| اثرات شوکه‌کننده کرونا بر بدن یک ورزشکار
طی ۲۵ روز بعد که احمد ایاد زیر مسکن‌های سنگین و اغلب در حال هذیان‌گویی بود، بیش از ۲۷ کیلوگرم از وزن بدن خود را از دست داد.
۱۵:۲۷
۱۳۹۹/۰۴/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

یک ورزشکار 40 ساله، تصاویر مربوط به قبل و بعد از ابتلای خود به ویروس کرونا را انتشار داده و اثر شوکه کننده ویروس کرونا بر بدن خود را به نمایش گذاشته است.

احمد ایاد که در واشنگتن دی سی زندگی می‌کند، اول در تاریخ 11 مارس علائم شبه آنفلوانزا را از خود بروز داد. یک روز بعد، ایاد به‌عنوان اولین بیمار مبتلا به کووید19 در بیمارستان جانز هاپکینز، پس‌ از آن که جواب آزمایشش به تست کرونا مثبت شد، زیر دستگاه کمک تنفسی قرار گرفت.

طی 25 روز بعد که طی آن ایاد زیر مسکن‌های سنگین و اغلب در حال هذيان‌گویی بود، بیش از 27 کیلوگرم از وزن بدن خود را از دست داد.

احمد ایاد هنگام پذیرش در بیمارستان 97.5 کیلوگرم وزن داشت. تقریباً یک ماه بعد، پس‌ازآن که از کمای تحت دارو در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بیرون آمد، متوجه شد که کاهش وزن داشته و حالا وزنش 69 کیلوگرم شده است.

منبع: فرارو
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha