به تازگی تصاویری منتشر شده از یارا گلن در ویکتوریای استرالیا، در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی ملبورن نشان میدهند که کانگوروی نر غمگینی بالای سر جنازه جفت مادهاش که بر اثر برخورد یک خودرو جاناش را از دست داد نشسته است.
به گزارش آفتابنیوز؛ کانگوروی ماده باردار بوده و نوزاد شش ماهه همراهاش نیز جاناش را از دست داده است. امدادگران نوزاد پسر را از بدن کانگوروی ماده خارج کردند با این حال، آن کانگورو نتوانست زنده بماند.

جدا وقتی این صحنه ها رو انسان میبینه تازه متوجه میشه که چقدر از انسان بودنش دور شده . هنوز افرادی بینمون هستند که با تعصبات دگم مذهبی یا نژادی و یا قومی ، خودشون و اعتقاداتشون رو و حتی حق حیاتشون رو از بقیه انسانها بالاتر میدونند . دلم برای این کانگورو وقتی متن رو خوندم سوخت ولی الان که دارم این حرفو میزنم بیشتر دلم برای انسان سوخت .
یادمرد های ایرانی افتادم
چه ربطی به مذهبی بودن دارد در ادیان مختلف و به خصوص اسلام عزیز حق حیوانات شناخته شده و محترم است