پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۶۱۵۹
۱۶:۳۷
۱۳۸۶/۰۸/۰۶
معاون کنسولی و پارلمانی وزارت امور خارجه:

جنگ روانی آمریکا بی‌ثمر است

۱۶:۳۷
۱۳۸۶/۰۸/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: حجت‌الاسلام «سیدمحمد علی شهیدی»، معاون کنسولی و پارلمانی امور ایرانیان وزارت امور خارجه معتقد است بی‌تاثیر بودن قطعنامه‌های تحریم شورای امنیت علیه ایران زمینه‌ساز و رویکرد جدید آمریکا برای پیگیری رفتار ایران است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، شهیدی در جمع خبرنگاران گفت: یقیین داریم این تحریم‌ها و توطئه به جایی نخواهد رسید و آمریکا در برابر ملت ایران محکوم به شکست خواهد بود.

وی اظهار داشت: آمریکا پس از شکست‌های متعدد، جنگ روانی علیه ایران را آغاز کرده و در رویکردی جدید به تنهایی تحریم‌های جدید علیه ایران اتخاذ کرده است.

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه آمریکا از مدتها پیش از طریق رسانه‌ها جنگ روانی خود علیه ایران را آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: اخیرا در زمینه استعفای لاریجانی و شایع کردن استعفای متکی، این حرکت را به اوج خود رسانده است که این حرکات به همین جا پایان نخواهد یافت.

شهیدی گزارش مثبت البرادعی به آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران و تاکید بر دیپلماسی گفت‌وگو و تداوم گفت‌وگوی آژانس با ایران شکست نشست اخیر اعضای شورای امنیت درصدور قطعنامه علیه ایران و ناتوانی در ایجاد اجماع بین‌المللی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران از دیگر عوامل رویکرد جدید آمریکا دانست.

معاون وزیر امور خارجه از ناتوانی آمریکا در دستیابی به اهداف خود در عراق، افغانستان، لبنان و فلسطین و خروج نیروهای انگلیسی از عراق و ناامید شدن گردانندگان کاخ سفید از اوضاع فعلی عراق و دستاوردهای ایران از اجلاس سران کشورهای حاشیه دریای خزر از دیگر عوامل اتخاذ رویکرد جدید آمریکا علیه ایران است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha