دکتر شکرالله سلمانزاده با اشاره به راههای انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی و راههای پیشگیری از آن، اظهار کرد: کروناویروس از طریق غذاهای پخته شده و گرم منتقل نمیشود اما احتمال انتقال کرونا از طریق برخورد دست آلوده به غذاهای خام و سرد مانند سالاد یا ساندویچ سرد وجود دارد.
وی افزود: بهترین راه پیشگیری از ابتلا به کرونا از طریق مصرف مواد غذایی، پرهیز از مصرف غذا به ویژه غذای سرد در محیط خارج از منزل است. مواد اولیه غذا نیز که از بیرون تهیه میشوند باید به خوبی ضدعفونی شوند. با رعایت این نکات، ویروس از طریق غذا منتقل نمیشود.
سلمانزاده با بیان اینکه ویروس کرونا به میزبان زنده نیاز دارد تا رشد کند، تصریح کرد: در صورت آلوده بودن افرادی که با تهیه و توزیع مواد غذایی سر و کار دارند، امکان انتقال این ویروس به مواد غذایی و مصرفکنندگان بعدی وجود دارد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: همچنان بر شستوشوی دستها با آب و صابون تاکید میشود و حتما قبل از تماس با غذای پخته و یا آماده و پیش از اقدام به غذا خوردن، پس از دست زدن به مواد غذایی خام و هنگام آماده کردن مواد غذایی خام، باید دستها با آب و صابون شسته شوند.