حاج بابایی:
تحریم های انفرادی آمریکا نشانه موفقیت جمهوری اسلامی است
به گزارش آفتاب نیوز، 
آفتاب: یک عضو هیأت رئیسه و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: «تحریمهای انفرادی ایالات متحده علیه ایران نشانه موفقیت جمهوری اسلامی ایران در شکست اجماع در شورای امنیت و گروه 1+5 است».
حمیدرضا حاجبابایی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره روند مذاکرات هستهای و موضع روسیه در زمینه مخالفت با تحریمهای شدیدتر علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با آژانس و سولانا در طول همدیگرند و به نظر من ما در این زمینه موفقیتهای خوبی کسب کردهایم».
وی با اشاره به گزارش آژانس، دفاع سولانا و برخی کشورهای اروپایی و عدم دستیابی به اجماع در گروه 1+5 اضافه کرد: «به این ترتیب ایالات متحده مجبور شد علیه ایران به تنهایی اعلام تحریم کند. این یک پیروزی برای جمهوری اسلامی است که آمریکا نتوانسته است 1+5 را علیه ایران به اجماع برساند. از سویی اختلاف چین و روسیه با آمریکا جدی است. ایالات متحده میخواهد در روسیه انقلاب مخملی راه بیندازد».
این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: «آمریکا میخواهد در انتخابات سال آینده روسیه نتیجه دلخواه خود را رقم بزند. پوتین نیز کاملا این را میداند. روسیه به این امر آگاه است که آمریکا هرگز دوست او نبوده و نیست. حضور ولادیمیر پوتین در ایران موجب شکلگیری یک پیوند استراتژیک میان ایران و روسیه در برابر زیادهطلبیهای آمریکا در منطقه شد».
وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال ناامن کردن دریای خزر و دخالت در ایران و روسیه است به یکی از بندهای معاهده اجلاسیه تهران در زمینه ممانعت از حضور نظامی کشورهای دیگر در دریای مازندران اشاره کرد و افزود: «ایران و روسیه میخواهند دست آمریکا را از خاورمیانه کوتاه کنند. به این ترتیب اگرچه دولت پوتین در برخی موارد امتیازاتی را از آمریکا میگیرد اما نیاز دارد در برابر یکجانبهگرایی این کشور بایستد».
حاجبابایی در زمینه احتمال تحریمهای شدیدتر علیه جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: «اگر قرار بود به سمت تحریمهای شدیدتر برویم آمریکا اعلام تحریمهای یکجانبه نمیکرد. این تحریمهای انفرادی نشانه آن است که آمریکا در شکل دادن اجماع برای تحریمهای بیشتر درباره جمهوری اسلامی شکست خورده است. بالاخره کشورها دارند به این جمعبندی میرسند که با ایران هستهای کنار بیایند».
این عضو هیأت رئیسه مجلس هفتم در پایان در خصوص اظهارات احمدینژاد در خصوص بسته شدن پرونده ایران در شورای امنیت و میزان دیپلماتیک بودن این اظهارات افزود: «همه حرفهای ما نباید دیپلماتیک باشد. حرفها باید به نسبت مسئولیتها تقسیم شود. ایشان در حیطه مسئولیت خود حرف خوبی زده. اما در جلسات دیپلماسی باید حرفها مبتنی بر قواعد دیپلماتیک باشد. ایشان که نباید بگوید ما در مورد پرونده هستهای بیست سال مذاکره میکنیم. میگوید که کار تمام شده تا 4 پله بالاتر،موضع نظام را بیان کند».