سرویس سلامت- نتایج بررسی تازهای نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز میتواند فرایند پیر شدن را در افراد سرعت بخشد.
به گزارش آفتابنیوز؛ در این بررسی دانشمندان دریافتهاند که حفظ آهن خون در سطحی متعادل ضامن طول عمر بیشتر است. محققان در این بررسی از دادههای ژنتیکی بیش از یک میلیون نفر استفاده کردهاند. آنان ده ناحیه ژنوم مرتبط با فرایند پیر شدن را شناسایی کردهاند. در این میان ژن مرتبط با متابولیسم آهن نقشی کلیدیتر داشته است. نتایج ابن بررسی میتواند به ساخت داروهای تازه برای درمان علائم پیر شدن زودرس کمک کند.
دانشمندان دریافتهاند که خوردن بیش از حد گوشت قرمز به دلیل آنکه باعث افزایش سطح آهن خون میشود فرایند پیری را در فرد سرعت میبخشد.
این بررسی توسط محققانی از اسکاتلند و آلمان انجام شده است و در آن دادههای ژنتیکی برای پاسخ به این پرسش استفاده شده که چرا در برخی افراد، پیر شدن بدن در سطوح مختلفی روی میدهد.
"پائول تیمرز" از دانشگاه ادینبرگ میگوید نتایج این بررسی به شکل شگفتانگیزی نشان داد که هر چه سطح آهن خون افزایش یابد سلامتی فرد کاهش مییابد و فرد زودتر پیر میشود.