پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۶۶۲۳۷۶
۱۱:۰۶
۱۳۹۹/۰۴/۳۱

کاهش ۲۳۰۰ تومانی دلار/ نرخ خرید وارد کانال ۱۹هزار تومان شد

کاهش ۲۳۰۰ تومانی دلار/ نرخ خرید وارد کانال ۱۹هزار تومان شد
صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، سی‌و‌یکم تیرماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۰ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته ۲۳۰۰ تومان کاهش داشته است.
۱۱:۰۶
۱۳۹۹/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، سی‌و‌یکم تیرماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۰ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته ۲۳۰۰ تومان کاهش داشته است. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۹ و ۹۰۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۲۳ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام شده است. همچنین قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۲۲ و ۹۰۰ هزار تومان است.

گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

ریزش ۲۳۰۰ تومانی دلار/ نرخ خرید وارد کانال ۱۹هزار تومان شد

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قیمت دلار
ارسال پیام
captcha