پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۶۳۱۵
۱۸:۳۴
۱۳۸۶/۰۸/۱۰

حمایت دوباره پکن از گفت‌وگو با تهران

۱۸:۳۴
۱۳۸۶/۰۸/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: پکن خواستار پشتیبانی از راهکارهای صلح‌آمیز برای حل پرونده هسته‌ای ایران است و بکارگیری تحریم‌های خصمانه علیه کشورمان را باعث طولانی شدن مذاکرات می‌داند. 

به گزارش رویتر لی‌یوجیانچو وزیر امور خارجه چین در کنفرانس خبری پنجشنبه با اعلام این مطلب افزود: پکن از مذاکرات دیپلماتیک به منظور یافتن راه‌حل مسالمت‌آمیز برای مناقشه هسته‌ای ایران حمایت می‌کند و خواستار رفع اختلاف میان ایران و آژانس انرژی هسته‌ای است. او خاطرنشان کرد چین از ادامه مذاکرات میان ایران و سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلستان پشتیبانی می‌کند. 

چین عضو شورای امنیت و دارای حق وتو مخالف تحریم‌های جدید اعمال شده علیه ایران است. در عین حال پکن به دو قطعنامه پیشین شورای امنیت علیه ایران رأی مثبت داده است. 

گفتنی است کشورهای گروه 1+5 روز جمعه در لندن با یکدیگر ملاقات خواهند کرد و در مورد پرونده هسته‌ای ایران بحث و گفتو خواهند نمود. 

تصمیم یکجانبه آمریکا در اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خارج از چارچوب شورای امنیت با مخالفت چین و روسیه روبرو شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha