پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۲۳:۳۷
کد خبر:۶۶۳۴۴۲
۱۳:۱۳
۱۳۹۹/۰۵/۰۶
عضو کمیسیون امنیت ملی:

نامه احمدی‌نژاد به «بن سلمان» خلاف سیاست‌های دیپلماتیک فعلی کشور است

نامه احمدی‌نژاد به «بن سلمان» خلاف سیاست‌های دیپلماتیک فعلی کشور است
یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی معتقد است نامه احمدی نژاد به بن سلمان خلاف سیاست‌های دیپلماتیک فعلی کشور است.
۱۳:۱۳
۱۳۹۹/۰۵/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

یعقوب رضازاده درباره نامه اخیر محمود احمدی‌نژاد به «محمدبن‌سلمان» ولیعهد عربستان گفت: معتقدم نامه به بن سلمان آن هم در شرایطی که وی در منطقه مشغول جنایت بشری است، به هیچ عنوان درست نیست.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این روزها عربستان جنایاتی را در حق مردم یمن و مسلمانان بیدار انجام می‌دهد و با ایالات متحده هم‌پیمان شده است و پایگاه‌های خودش را در اختیار این کشور برای جنگ افروزی در منطقه قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: عربستان پیمان تسلیحاتی و نفتی با ایالات متحده به امضا رسانده است و به طور مستقیم و غیرمستقیم از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، پس عالیجناب خطاب کردن بن سلمان توسط شخصی که دو دوره رئیس جمهور اسلامی ایران بوده است اصلا مناسب و قابل توجیه نیست.

نماینده سلماس خاطرنشان کرد: مورد خطاب قرار دادن حاکمانی که جنایت‌هایشان کاملا مشخص است در حال حاضر همراهی و تائید اقدامات عربستان در منطقه علیه مسلمانان یمنی و سایر اقدامات خصمانه آمریکا است و به نوعی مشروعیت بخشیدن به اعمال این دولت است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
سیاست دیپلماتیک رو خوب اومدی
پاسخ