پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۶۳۵۴
۱۸:۳۸
۱۳۸۶/۰۸/۱۲
مشرف حکومت نظامی اعلام کرد

مشت آهنین ژنرال بر سر دموکراسی

۱۸:۳۸
۱۳۸۶/۰۸/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در آستانه رای سرنوشت‌ساز دیوان عالی پاکستان درباره صحت انتخابات ماه گذشته ریاست‌جمهوری در این کشور، پرویز مشرف در سراسر این کشور عملا حکومت نظامی اعلام کرده‌است. قرار است ژنرال مشرف شامگاه شنبه دلایل اتخاذ این تصمیم را در یک نطق رادیو تلویزیونی برای مردم پاکستان توضیح دهد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس این تصمیم تنها ساعاتی پس از آن گرفته شد که بی‌نظیر بوتو رهبر حزب مردم برای یک مسافرت شخصی عازم دوبی شد. 

هشت قاضی دادگاه عالی پاکستان بلافاصله اعلام داشتند که تصمیم رئیس‌جمهور از نظر آنها «غیرقانونی» است.

به گفته شاهدان عینی نیروهای شبه نظامی در خارج ایستگاه‌های رادیو و تلویزیون دولتی استقرار یافته‌اند و پخش برنامه‌های عادی کانال‌های تلویزیونی غیر دولتی متوقف شده‌است.

قرار است مشرف شامگاه شنبه دلایل اتخاذ این تصمیم را در یک نطق رادیو تلویزیونی برای مردم پاکستان توضیح دهد. طبق گزارش یک کانال تلویزیونی ممکن است وی اعلام کند که اجرای قانون اساسی را به حالت تعلیق در می‌آورد ، امری که می‌تواند رای دادگاه عالی درباره صحت انتخابات ریاست‌جمهوری را بلاموضوع سازد.

براساس برخی گزارش‌های تائیدنشده واحدهایی از نیروهای کماندویی ارتش وارد ساختمان دادگاه عالی پاکستان شده‌اند.

قرار است دادگاه عالی پاکستان ظرف روزهای آتی درباره قانونی بودن شرکت آقای مشرف در انتخابات ریاست جمهوری در ماه گذشته همزمان با حفظ سمت ریاست ارتش اعلام نظر کند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha