سرویس سلامت- شکلات، آجیل و بریها سرشار از آنتی اکسیدان هستند با این وجود، تحقیقات نشان میدهند که این مواد باید به میزان متعادل مصرف شوند چرا که ممکن است با باکتریهای روده تداخل کرده و سبب شوند پروتئینی که معمولا از بدن در برابر ابتلا به سرطان محافطت میکند در روندی معکوس خود باعث سرطان شود.
به گزارش آفتابنیوز؛ محققان با بررسی آزمایش بر روی موشها نتیجه گرفتند که مصرف بیش از اندازه شکلات میتواند باعث جهش پروتئینی در روده شود که خود عامل ایجاد سرطان است.
این تحقیق نشان میدهد که آنتی اکسیدانها که اغلب به عنوان بازدارنده بروز سرطان و محافظت کننده از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد قلمداد میشوند در صورت مصرف بیش از اندازه خود میتوانند به عامل بروز سرطان تبدیل شوند.