پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۶۴۹۰۴
۲۱:۴۶
۱۳۹۹/۰۵/۱۴

استاندار بیروت حادثه روی داده را با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی مقایسه کرد

استاندار بیروت حادثه روی داده را با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی مقایسه کرد
استاندار بیروت عصر امروز، سه‌شنبه در بازدید از محل انفجار در بندر این شهر این حادثه را با بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی مقایسه کرد.
۲۱:۴۶
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

قاضی مروان عبود فوجی، استاندار بیروت به شبکه اسکای نیوز حادثه‌ بندر بیروت را با حادثه ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم و حمله اتمی آمریکا به جزیره ناکازاکی و هیروشما مقایسه کرد و گفت، این انفجار مرا به یاد حادثه ژاپن می‌اندازد.

او تاکید کرد: تیم اطفای حریقی در ماموریت خاموش کردن حریق به محل اعزام شدند و این قبل از انفجار بود و اطلاعاتی از آنها نداریم.

استاندار بیروت متاثر از صحنه‌های وحشتناکی که مشاهده کرده و میزان خساراتی که در پی انفجار بیروت به جا مانده بود، به گریه افتاد.

عبود به رسانه‌های لبنانی اظهار کرد: آنچه روی داده را قبلا در لبنان ندیده‌ام و اتفاق رخ داده شبیه حادثه هیروشیما و نازاکی ژاپن است.

او افزود: بیروت مصیبت دیده است و میزان ویرانی و خرابی زیاد است و اتفاق رخ داده بی‌سابقه است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
کرامت سلیمی
France
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
این انفجار دقیقا" شبیه انفجاریست که به دروغ ان را انفجار اتمی وانمود می کنند.

در هر انفجاری قارچ به وجود می اید و هرچه مقدار مواد منفجره بیشتر باشد قارچ بزرگتری به وجود می اید و تا ارتفاع بالاتری می رود.

دلیل تلفات بیشتر در هیروشیما و ناکازاکی این بود که جنس خانه های انها از پلاستیک و چوب بود و گسترش یافت و مردم بیچاره راه فراری نداشتند.


شاید استاندار بیروت با یاداوری هیروشیما و ناکازاکی به این شکل به وجود بمب اتمی طعنه می زند و ان را زیر سوال می برد.
پاسخ