کد خبر: ۶۶۷۲۸
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۷

شایعه‌سازی دیپلمات‌های غربی در مورد سفر البرادعی به تهران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: چند دیپلمات غربی نزدیک به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شده‌اند که ایران طی روزهای اخیر از پذیرش درخواست محمدالبرادعی مدیرکل IAEA برای سفر به تهران پیش از انتشار گزارش تعیین‌کننده وی درباره فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان امتناع کرده‌است.

بنا به گزارشی که خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه منتشر ساخته‌ این دیپلمات‌ها گفته‌اند که البرادعی در نظر داشته پیش از ارائه گزارش تعییین‌کننده و حساسش درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در روز پنجشنبه به تهران سفر کرده و آخرین رایزنی‌ها را با مقامات کشورمان انجام دهد.

آنگونه که در گزارش AFP آمده‌است البرادعی خود شخصا پیشنهاد این سفر را مطرح کرده و در نظر داشته تا با مسئولان ارشد نظام دیدار و گفتگو کند، ولی به ادعای دیپلمات‌های غربی طرف ایرانی با اعلام این که زمان پیشنهاد شده برای سفر مناسب نیست خواستار به تعویق افتادن آن شده‌است.

منابع خبری AFP مدعی شده‌اند که ادامه فعالیت دستگاه‌های سانتریفیوژ از سوی ایران موجب نگرانی کارشناسان آژانس شده‌است.

ملیسا فلمینگ سخنگوی مدیر کل آژانس تاکنون از اظهارنظر درباره این گزارش خودداری کرده‌است.

گفتنی است جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مردادماه گذشته برای تعیین یک جدول زمانی مشخص جهت رفع ابهامات مربوط به گذشته پرونده هسته‌ای کشورمان توافق کردند. 

گزارش روز پنجشنبه البرادعی می‌تواند مسیر از سرگیری مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 برای خاتمه پرونده هسته‌ای کشورمان را هموار کرده و یا اینکه موضع آمریکا و متحدانش را برای وضع یک قطعنامه ضدایرانی دیگر در شورای امنیت تقویت کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین