دارن مکگردی، آشپز سابق سلطنتی برنامه غذایی ملکه و خانواده او را توضیح داد و گفت که هیچ وقت برای ملکه پیتزا درست نکرده است.
به گزارش ایندیپندنت، مکگردی که ۱۵ سال آشپز خاندان سلطنتی بود، 4 سال برای شاهدخت دایانا و پسرانش، شاهزاده ویلیام و شاهزاده هری در دوران کودکیشان کار کرده است. او در مصاحبه با نشریه «آس فود» گفت: «طی سالهایی که من در کاخ باکینگهام آشپزی میکردم ملکه هرگز پیتزا سفارش نداد.»
مکگردی افزود او هیچ پیتزایی نپخت تا آن که پختن پیتزا را با انتقال به کاخ کنزینگتون آغاز کرد که به گفته او همیشه در منوی سفارشهای آن کاخ بود.
این آشپز ۵۸ ساله به یاد آورد: «من همیشه برای ویلیام پیتزا درست میکردم. در کتاب آشپزی دومم با نام "آشپز سلطنتی در خانه" (The Royal Chef at Home) طرز تهیه یک پیتزا مرغ تیکا ماسالا وجود دارد چرا که شاهزاده ویلیام عاشق غذای هندی بود و این پیتزا ترکیبی از هر دو غذای مورد علاقه او بود.»
مکگردی می گوید گرچه ملکه طرفدار غذای ایتالیایی نبود اما هیچ وقت غذایی که او پخته را به آشپزخانه پس نفرستاد.
این آشپز اظهار داشت ملکه الیزابت به جای پس فرستادن غذا، یادداشتی مینوشت تا عدم علاقه به آن غذا را ثبت کند.
او گفت: «ملکه دفترچه یادداشت کوچکی روی میزش داشت و فقط یک یادداشت در آن مینوشت که: من این غذا را دیگر نمیخواهم. یا چیزی شبیه آن.»
به گفته این آشپز، در صدر فهرست غذاهای مورد علاقه ملکه ۹۴ ساله در طول فعالیت مکگردی، شکلات تلخ و گوشت شکار قرار داشت.
او به نشریه آس فود گفت: «حتی گوشت شکار را خیلی بیشتر دوست میداشت اگر در املاک سلطنتی شکار شده بود، هر چه که بود از ماهی آزاد (سالمون) گرفته تا آهو از بالمورال یا حتی گوزن از ساندرینگهام.»
مکگردی اکنون آشپزخانه خود را در تگزاس اداره میکند و چندین کتاب درباره دوران کار خود برای ملکه و خانواده او نوشته است. او تا زمان درگذشت شاهدخت دایانا در اوت ۱۹۹۷ که در اثر حادثه رانندگی در تونلی در پاریس اتفاق افتاد، برای او و پسرانش آشپزی میکرد.
صبح تا غروب کشت و کشتار و جنگ و بمب و آتیش و ..... باشه خوبه ؟
کسی که اینجا خوشه اونجا هم خوشه
محشور شی باش