فصل لیمو فرا رسیده و و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند، هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است.
برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.
توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.
گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.
منبع: بیتوته
بعد بزارید برا یه هفته بمون داخل یخچال، بعدش از صافی رد کنید.
بعد آب لیمورو بگیرید دیگه تلخ نمیشه
تلخی آبلیمو به خاطر الکل پوست لیمو هستش
خونگی استفاده میکنیم
ینی خودمون تو خونه با دست آبش میگیریم
تلخی لیمو دوتا دلیل داره یکی اگه لیمو ها تازه باشه
(اگه سبز باشه بیشتر تلخ میشه)
دوم لینکه بیرون میدین آبش بگیرن ،تو این فرایند علاوه بر اینکه نمیشه اعتماد کرد به تمیزیش پوست لیمو همزیاد فشرده میشه تلخ میشه
ما حتی یکسال هم نگهدازی میکنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد
مزیت اب ولرم زیاد شدن ابلیمو وخوش رنگ شدن فلفل سالم جلوگیری از خرابی ابلیمو در مدت زمان زیاد و هویج وپارچه گرفتن تلخی واب موجود احتمالی در ابلیمو