پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۷۱۱۳۹
۱۲:۱۱
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

لحظه‌ای که بوش از حملات یازدهم سپتامبر خبردار شد

لحظه‌ای که بوش از حملات یازدهم سپتامبر خبردار شد
در جریان حملات تروریستی یازدهم سپتامبر سه هزار امریکایی جان‌شان را از دست دادند.
۱۲:۱۱
۱۳۹۹/۰۶/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

سرویس بین الملل- لحظه‌ای سرنوشت ساز در تاریخ آمریکا و جهان: حملات یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی علیه برج‌های دوقلوی تجارت جهانی در نیویورک.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ "جورج دابلیو بوش" رئیس جمهوری امریکا در آن زمان در مدرسه‌ای در فلوریدا در حال کتاب خواندن با دانش‌آموزان بود و زمانی که به او ماجرا را اطلاع دادند چهره‌اش تغییر کرد.

لحظه‌ای که بوش از حملات یازدهم سپتامبر خبردار شد

روز جمعه نوزدهمین سالگرد آن حمله بود. "ساندرا کی دنیلز" که معلم کلاس آن زمان بود می‌گوید: "مشخص بود رئیس‌جمهور از نظر روانی و فیریکی درگیر شده است. من فهمیدم اتفاق ناگواری افتاده که نباید رخ می‌داد".

بوش در آن زمان چند دقیقه بعد با دانش‌اموزان کتاب خواند و سپس کلاس را ترک کرد تا پوشش زنده وقایع در نیویورک را دنبال کند. او سپس با "دیک چنی" معاون‌اش و "جورج پاتاکی" فرماندار نیویورک تماس تلفنی گرفته بود.

در جریان حملات تروریستی یازدهم سپتامبر سه هزار امریکایی جان‌شان را از دست دادند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Spain
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
این آدم رو به این بهانه از کاخ سفید دور کردند کشته نشه،چون حمله از قبل برنامه ریزی شده بود،موقعی که به بوش خبر را دادند 10 دقیقه بی حرکت نشسته بود که آیا به کاخ هم حمله میشه یا نه.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
خاک بر سر آن طرز فکری که این کار را کرد
پاسخ