پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۶۷۱۱۴
۱۳:۲۰
۱۳۸۶/۰۸/۳۰

واکنش چمران به انحلال شوراها

۱۳:۲۰
۱۳۸۶/۰۸/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مهدی چمران رییس شورای شهر تهران اعلام کرد از انحلال هیچ شورایی راضی نیست. 

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، چمران در پاسخ به این سوال در خصوص اینکه «چرا در شهرهایی که شهردار اصلاح‌طلب از سوی شورای شهر انتخاب می‌شود استانداری مخالفت کرده و آن شورا را منحل می‌کند مثل شورای کرمانشاه؟»، گفت: دلیل این موضوع را باید از خود استانداری‌ها سوال کرد که چرا این کار را انجام می‌دهند.

وی اظهار داشت: در کرمانشاه این طور نبوده و دلیل آن مسایل دیگری بود که در نامه‌هایی به آنها اشاره شده است.

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه «از انحلال هر شورایی ناراحت هستیم»، خاطرنشان کرد: با اینکه باب انحلال باز شود و این پرده دریده شود و شوراها قفل شود، صد در صد مخالف هستیم.

چمران افزود: هیات حل اختلاف هیات مرکزی و قانونی است و بر اساس مواد قانونی تصویب شود که شورای شهر کرمانشاه منحل شود ولی به عنوان یک شورایی با اصل انحلال مخالفم.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد پرونده اختلاس حبیب‌اللهیان معاون سابق شهرداری گفت: این موضوع کذب محض است. آقای حبیب‌اللهیان یکی از شخصیت‌های بی‌نظیر، کم‌نظیر، سالم و معتقد و دانشمند در رشته تخصصی شهرسازی و معاون شهرسازی بوده است و اختلاس کذب محض است و هیچ حقیقی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که «گفته می‌شود حبیب‌اللهیان در طرح جامع شرکتهای صوری داشته؟»، گفت: این هم کذب محض است.

چمران همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص عدم پرداخت بودجه مترو گفت: از دولت بپرسید چون ما از خدا می خواهیم این بودجه داده شود.

وی اظهار داشت: ما تلاش خود را می‌کنیم و فشار می‌آوریم که بودجه مترو داده شود ولی هنوز از بودجه خبری نیست و نمی‌دانم شکل چیست و شاید مشکل‌هایی باشد.

عضو ائتلاف آبادگران در پاسخ به اینکه «چقدر جبهه متحد اصولگرایان را قبول دارید و آیا ضلع چهارم اصولگرایان در جبهه نقش دارند یا نه؟ چون هنوز عضوی از طرف آقای قالیباف و یا آبادگران در جبهه نیستند»، تصریح کرد: ایده‌آل این است که همه این افراد یا گروه‌ها یا جریان‌ها به تناسب خود در جبهه متحد اصولگرایان حضور داشته باشند که ایده‌‌آل باید انجام شود و دوستان تلاش می‌کنند این کار ایده‌آل انجام شد ولی نمی‌دانم هنوز به این ایده‌آل رسیده‌اند یا نه؟

چمران افزود: آبادگران در این زمینه و درباره حمایت خود باید فکر کند و به میزان و درصدی که از پیشنهاداتش در جبهه اصولگرایان پذیرفته شود یا نشود، حمایت خود را تنظیم کند.

وی اظهار داشت: سعی می‌کنم این پیشنهادات پذیرفته شود و جلسه می‌گذاریم ببینیم چه می‌شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha