کد خبر: ۶۷۱۴۱
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۳

2 میلیارد دلار کسری بودجه شرکت ملی گاز

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب - در پی اتمام بودجه شركت ملی گاز در پایان هشتمین ماه از سال جاری، مدیرعامل شركت ملی گاز اعلام كرد: برای انجام برنامه‌های باقی‌مانده تا پایان امسال به حداقل دو میلیارد دلار بودجه اضافی نیاز داریم.

سیدرضا كسایی‌زاده اظهار داشت: تاكنون همه برنامه‌ریزی‌های لازم برای گازرسانی زمستان انجام شده و تمام پالایشگاه‌های گازی آمادگی كامل دارند برای فصل زمستان با حداكثر تولید گازرسانی كنند.

وی افزود: در این زمینه تنگنا‌هایی كه در سال گذشته وجود داشت برطرف شده و شهر‌هایی كه در حاشیه بودند و با افت فشار مواجه می‌شدند، امسال افت فشار گاز نخواهند داشت.

كسایی‌زاده با تاكید بر این كه چگونگی گاز رسانی در زمستان و كفایت آن به گستردگی و استمرار سرما بستگی دارد، خاطرنشان كرد: با مصرف بهینه گاز براساس الگوی مصرف نه تنها كمبود گاز نخواهیم داشت، بلكه تولید كنونی اضافه هم خواهد بود.

به گفته او قرار است برای آذر ماه روزانه 40 و در ماه‌های دی و بهمن روزانه 30 میلیون مترمكعب گاز به نیروگاه‌ها تحویل داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین