پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۷۱۸۳
۱۷:۲۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۱

دومین سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به اردبیل

۱۷:۲۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب ـ دومین جلسه استانی هیئت دولت در اردبیل و به ریاست محمود احمدی برگزار شد. 

دومین جلسه استانی هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور و با حضور وزراء و نمایندگان مردم استان اردبیل در محل استانداری این شهر برگزار شد.

پیگیری مصوبات دوره اول سفرهای استانی بررسی و تصویب مصوبات جدید برای تصریح در حل مشكلات مردم استان از جمله دستورات این جلسه می‌باشد.

رئیس جمهور همچنین روز گذشته در اولین روز از سفر خود به طور سر زده از یكی از روستاهای محروم استان بازدید و همچنین در جمع خانواده های شهدا و ایثارگران حاضر و به ایراد سخنرانی پرداخت.

برخی می‌خواهد از مردم انتقام بگیرند
همچنین محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور كشورمان كه عصر امروز چهارشنبه در اولین روز از دومین دور از سفر استانی هیات دولت به استان اردبیل درجمع خانواده‌های شهدا و ایثارگران سخن می‌گفت، اظهار داشت: اصلاح‌گری یك كارجهانی و فراتر از مرزهای جغرافیایی و نژادی می‌باشد. و شما كسانی هستید كه برای اصلاح امور جامعه اقدام كردند.

وی با بیان اینكه امروز باید نابسامانی و اشكالات برجا مانده از صدها سال گذشته را اصلاح كنیم تصریح كرد: اصلاح وضعیت ایران با اصلاح وضعیت جهان همگام می‌باشد.

احمدی‌نژاد با تاكید بر اینكه نقطه اصلی تمركز تلاش‌های ما باید برای ایران عزیز باشد چرا كه ایران پایگاه اصلی اصلاح‌گری و حمایت از انقلابیون و مومنان جهان است گفت: ما باید همزمان در عرصه‌های جهانی به دنبال شكستن قدرت‌ها و بت‌های زورگو باشیم.

وی وضعیت امروز جهان بشریت را در آستانه یك تحول بزرگ اساسی عنوان كردو افزود: امروز قلوب ملت‌ها و جوانان جهان توسط ملت ایران فتح شده و ملت ایران عزیزترین ملت تاریخ عالم است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به دشمنان ملت ایران اسلامی گفت: فریادهای این ملت را بشنوید چرا كه این مردم برای تحقق آرمان‌های انقلاب شجاع‌تر و مستحكم‌تر از اول انقلاب در وسط میدان ایستاده‌اند. 

وی با اشاره به اینكه البته دشمنان ایران در 28 سال گذشته نیز با رفتارهای ناشایست علیه ملت ایران موضع‌گیری می‌كردند بیان داشت: به شما نصیحت می‌كنیم كه این راه را ادامه ندهید و در كنار ملت ایران قرار بگیرید.

احمدی‌نژاد همچنین با تاكید بر اینكه برای ساختن كشور همچنان نیازمند روحیه ایثارگری و بسیجی هستیم گفت: البته برخی از عناصر با كارشكنی بر كاركرد اقتصاد دولت می‌خواهند از مردم انتقام بگیرند.

وضعیت راه‌های ارتباطی اردبیل بهبود می‌یابد
وی همچینین در ادامه سفر به استان اردبیل ، جلسه كارگروه مسكن ، كشاورزی ، راه و ترابی، گردشگری و آب استان اردبیل چهارشنبه شب با حضور رئیس جمهور تشكیل شد.

در این جلسه كه وزرای مسكن، راه و ترابری، معاونین وزیر كشاورزی و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حضور داشتند ، هر كدام از آنان گزارشی از آخرین وضعیت استان اردبیل را در حوزه‌های مربوطه خود ارائه كردند و پس از آن فعالان بخشهای كشاورزی، مسكن و گردشگری برخی از مشكلات و راهكارهای پیشنهادی خود را مطرح كردند.

احمدی نژاد در مورد وضعیت راه استان اردبیل اظهار داشت: با ارتقای راه ارتباطی تهران اردبیل به بزرگراه و ایجاد راه‌آهن وضع استان اردبیل در زمینه راه و ترابری مطلوب‌تر خواهد شد.

ملاقات سرزده رئیس جمهور با خانواده شهیدان عرش نشین
در عین خال رئیس جمهور در استان اردبیل با خانواده شهیدان عرش نشین دیدار و گفت و گو كرد.

محمود احمدی نژاد در اولین روز از سفر خود به استان اردبیل شامگاه چهارشنبه با حضور در منزل برادران شهید عقیل و حسینعلی عرش نشین با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان از درگاه خداوند متعال برای پدر و مادر این شهیدان بزرگوار آرزوی سلامتی كرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha