پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۷۲۲۵
۱۷:۴۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۳

کولایی : دموکراتیزه کردن از درون امنیت می‌آورد

۱۷:۴۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب -  چهارمین اردوی منطقه‌ای شاخه جوانان جبهه مشارکت ایران اسلامی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه گذشته به میزبانی شاخه جوانان منطقه مازندران برگزار شد. 

«الهه کولایی» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت به عنوان سخنران افتتاحیه این نشست گفت: «وظیفه همه ما این است كه منافع ملی را بر منافع حزبی در كشور ارجح بدانیم».

وی افزود: «تفاوت در آرزو و خواسته‌هایمان این است كه در بسیاری از مواقع جای همدیگر را می‌گیرند و تمایلات به جایی می‌رسند كه هیچگاه قابل دسترسی نیست».
کولایی اظهار داشت: «ظرفیت‌سازی و یا همان دمكراتیزه شدن جامعه به مقتضای توانایی، ارزش‌ها و استعدادهای خدادادی است تا تلاش برای توزیع این منابع در سطح قلمرو ملی انجام گیرد كه خوشبختانه تجربیات بسیار خوبی هم در این رابطه وجود دارد».

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت بیان كرد: «راه عملیاتی كردن و تحقق بخشیدن به خواسته‌ها را باید بیابیم تا با نگاه پیشین و واقع‌بینانه به شرایط بین‌المللی و ملی مسائل حل گردد».

وی تاكید كرد: «یكی از مشکلات فعالیت احزاب در كشور،‌ وجود نداشتن تعریف جامع و کاملی از منافع ملی است كه برای حل آن در جامعه ایران نیازمند زمان هستیم؛ اما در هر صورت باید منافع ملی را باید بر هر امر دیگری ارجح دانست».

این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنانش اضافه كرد: «ما دیدیم شكافها، بی‌مهریها و عقب‌ماندگیها چگونه ما را در هدفی واحد دچار تشتت ساخت تا دیگران با ایجاد شكاف در میان ما به اهدافشان دسترسی پیدا كنند».

وی در همین زمینه ادامه داد: «به عنوان مثال در انتخابات ریاست جمهوری نهم آمار مجموعه اصلاح طلبان 17 میلیون نفر بود. آیا نمی‌توانستیم در چارچوب سیاستی متمركز و در سطحی نازلتر و سرعتی‌تر حركتی منسجم برای انتخابات داشته باشیم».

وی اظهار داشت: «بیایید نقش جوانان را پررنگ تر كنیم و از تجربه گذشتگان استفاده كنیم».

كولایی گفت: «تقویت نگاه واقع‌گرایانه با درس گرفتن از تجربه دیگران باید در دستور كار قرار گیرد زیرا امكان ندارد نماینده‌ای بخواهد كاری بنیادی در مجلس انجام دهد اما پشتوانه حزبی نداشته باشد».

نماینده مردم تهران در مجلس ششم گفت: «دمكراتیزه ساختن از درون تنها ابزاری است كه به ما امنیت می‌دهد و ما را نسبت به تمام توطئه‌هایی كه در مرزهای ایران بسیار جدی هستند كاملا ایمن می‌كند».

وی تاکید کرد: «هیچ مسیری كم‌هزینه‌تر از مسیر اصلاحی نیست و ما تجربیات بسیاری به همراه هزینه‌ها و دستاوردها داریم و باید از جایی آغاز كنیم و این مسئله از طریق رعایت حقوق خانواده‌ها آغاز خواهد شد». 

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت خاطرنشان كرد: «ما در منطقه‌ای زندگی می‌كنیم كه در پیرامون ما تحولات اساسی اتفاق افتاده و با انقلابی كه در آمریكا روی داده (11 سپتامبر) روند منطقه را دستخوش تغییر كرده است».

كولایی در پایان اشاره كرد: «ما باید زیربناها را برای جامعه تقویت كنیم و از همه نیروها و امكانات خود برای تعالی جامعه استفاده كنیم».

پس از سخنان کولایی، لوح تقدیری از جانب منطقه مازندران جبهه مشارکت به وی به علت تلاش‌هایش در راه استیفای حقوق ملت و زنان ایرانی در دوران نمایندگی مجلس ششم اهدا شد.

همچنین لوح‌تقدیرهای دیگری از جانب «محسن میردامادی» دبیرکل جبهه مشارکت به روسای شاخه‌های جوانان مناطق سیستان و بلوچستان، فارس، همدان و مازندران به علت میزبانی اردوهای منطقه‌ای شاخه جوانان این حزب اهدا شد.

گفتنی‌است که اردوی شاخه‌های جوانان مناطق جبهه مشارکت، که به علت توقف چندین ساعته اتوبوس حامل آنها و کولایی توسط نیروی انتظامی ساری با تاخیری طولانی آغاز به‌کار کرد، ‌روز جمعه با برگزاری نشست تخصصی در رابطه با انتخابات مجلس هشتم به کار خود پایان داد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha