سرویس سلامت- محققان دریافتهاند که میتوان با آزمایش حس چشایی افراد پیشبینی کرد که آیا آنان دچار علائم شدید ناشی از ابتلا به کرونا خواهند شد یا خیر.
به گزارش آفتابنیوز؛ در این ارزیابی مشخص شده بیمارانی که نمیتوانند مزه تلخی را حس کنند در معرض خطر بیشتری قرار دارند و احتمال نیازشان به بستری شدن در بیمارستان بیشتر است.
این ارزیابی بر روی افرادی صورت گرفته که پیشتر تست کرونای مثبت داشتهاند. ارزیابی نشان میدهد افرادی که مزه تلخی را تشخیص نمیدانند بیشتر در معرض خطر بروز علائم شدید کرونا قرار گرفته بودند و افرادی که قادر به تشخیص مزه بودند علائم خفیفتری را از خود نشان میدادند.
این ارزیابی توسط تیمی از محققان در لوئیزیانا صورت گرفته و مشخص شده که ارتباط مستقیمی بین حس چشایی و توان درک مزه با علائم ابتلا به بیماریهای تنفسی در افراد وجود دارد و نشاندهنده چگونگی واکنش دستگاه ایمنی بدن به ویروس کرونا است.
در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز تحقیق دیگری نشان داده بود که ارتباط مستقیمی بین گیرندههای مزه تلخی و میزان تحمل پذیری ناشی از عفونت وجود دارد.