پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۷۳۰۶
۱۹:۱۰
۱۳۸۶/۰۹/۰۴

حمایت پرودی از گفتگوهای بیشتر با ایران

۱۹:۱۰
۱۳۸۶/۰۹/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب -  نخست‌وزیر ایتالیا بار دیگر خواستار آن شده‌است که گفتگوها با ایران پیرامون مسئله هسته‌ای این کشور ادامه پیدا کند، با این حال از تهران نیز خواسته‌است تا روند همکاری‌های خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تقویت کند. 

به گزارش خبرگزاری فرانسه رومانو پرودی که روز یکشنبه برای انجام یک دیدار رسمی از امارات متحده عربی وارد ابوظبی شده بود به خبرنگاران گفت: «ما باید با ایران مذاکره کنیم». 

پرودی خاطرنشان ساخت: «مذاکرات با ایران باید بر دو اصل استوار باشد؛ حق ایران برای داشتن یک برنامه هسته‌ای (صلح‌آمیز) به رسمیت شناخته شود و در مقابل جامعه جهانی نیز این حق را داشته باشد که به‌گونه‌ای موثر از صلح‌آمیز بودن ماهیت برنامه هسته‌ای ایران اطمینان حاصل کند». 

وی در عین حال اظهار داشت که «نگرانی‌های امنیتی اسرائیل را درک می‌کند».

نخست‌وزیر ایتالیا در ادامه از تهران خواست که روند همکاری ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را با یک «شیوه شفاف» ادامه دهد. وی در ادامه گفت که کشورش از پیشنهاد کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای تاسیس یک بانک سوخت هسته‌ای جهت تامین نیازهای نیروگاهی ایران استقبال می‌کند.

گفتنی است ایتالیا به عنوان دومین شریک تجاری بزرگ ایران در قاره اروپا مخالفت آشکار خود را با پیشنهاد دولت فرانسه برای اعمال تحریم‌های یکجانبه اقتصادی از سوی اتحادیه اروپا علیه کشورمان اعلام داشته‌است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha