پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۷۳۳۱
۱۴:۴۶
۱۳۸۶/۰۹/۰۵

گفتگوی تلفنی احمدی‌نژاد و ملک عبدالله

۱۴:۴۶
۱۳۸۶/۰۹/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئیس جمهوری اسلامی ایران و پادشاه عربستان در گفتگوی تلفنی، مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه آخرین وضع فلسطین را بررسی کردند.

احمدی‌نژاد در این گفتگو با بیان اینکه «رژیم صهیونیستی 60 سال است که زنان، کودکان و جوانان فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد»، تصریح کرد: همین امروز صهیونیست‌ها عده‌ای از فلسطینی‌ها را به خاک و خون کشیدند و بر ادامه جنایات خود تاکید کرده‌اند.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران افزود: امریکا که خود در جنایات صهیونیست‌ها شریک است نمی‌تواند منجی و صاحب و میزبان کنفرانس آناپولیس باشد.

آقای احمدی نژاد با بیان اینکه«کاش نام عربستان در زمره شرکت کنندگان در کنفرانس آناپولیس ثبت نمی‌شد»، تاکید کرد: کشورهای عربی باید مراقب توطئه‌ها و فریبکاری دشمن صهیونیستی باشند.

ملک عبدالله، پادشاه عربستان، نیز در این گفتگوی تلفنی تصریح کرد: ما هرگز اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم و از حقوق فلسطینی‌ها دفاع می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha