پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۰۹
کد خبر:۶۷۳۳۵۵
۱۱:۳۹
۱۳۹۹/۰۷/۰۷

دلار ۲۵۰ تومان گران‌تر شد

دلار ۲۵۰ تومان گران‌تر شد
صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، هفتم مهرماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۸ هزار و ۷۵۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به دیروز افزایش ۲۵۰ تومانی داشته است.
۱۱:۳۹
۱۳۹۹/۰۷/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، هفتم مهرماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۸ هزار و ۷۵۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به دیروز افزایش ۲۵۰ تومانی داشته است. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۸ هزار و ۶۵۰ تومان خریداری می‌کنند.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۳۳ هزار و ۴۵۰ تومان اعلام شده است. همچنین قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۳۳ هزار و ۳۵۰ تومان است.

گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دلار ارز یورو
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۷
قربانت از ابتدای دولت دلار 3 هزار تومان بود
حالت خوبه ؟؟؟؟؟؟
250تومان گران شد شد تیتر آخه
پاسخ