پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۱۶
کد خبر:۶۷۳۶۰۶
۱۹:۵۶
۱۳۹۹/۰۷/۰۸

خراج نعمتی ۵۰۰ دلار روی دست پرسپولیس خرج گذاشت

خراج نعمتی ۵۰۰ دلار روی دست پرسپولیس خرج گذاشت
باشگاه پرسپولیس ضمن ارسال مستندات خود به AFC برای رسیدگی به پرونده اخراج سیامک نعمتی در بازی با السد، ۵۰۰ دلار هم برای ثبت این اعتراض هزینه کرده است.
۱۹:۵۶
۱۳۹۹/۰۷/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

باشگاه پرسپولیس پس از دیدار این تیم مقابل السد بلافاصله به کارت قرمز سیامک نعمتی اعتراض کرد.

باشگاه پرسپولیس از AFC درخواست کرده با توجه به اینکه از نظر آنها داور کره ای این دیدار تصمیم اشتباهی گرفته است و البته پیش از بازی این تیم با الدحیل هم AFC با رد تصمیم اشتباه داور بازی تیم قطری با شارجه، کارت قرمز مهدی بن عطیه را بخشید، اکنون هم با بررسی مستندات پرسپولیس درباره نعمتی چنین تصمیمی بگیرد.

باشگاه پرسپولیس در جریان اعتراض خود گزارش مربوط به آن صحنه را ارائه کرده و روز گذشته هم نسبت به تنظیم لایحه اعتراض، همراه با گزارش کامل واقعه مستندات، بندهای قانونی و ویدیوی مربوط به صحنه ای که سبب اخراج نعمتی شده را هم ارائه کرد.

البته مسئولان تیم پرسپولیس برای ثبت اعتراض خود ۵۰۰(حدود ۱۵ میلیون تومان) دلار هم پرداخت کرده اند و اکنون منتظر تصمیم نهایی کمیته انضباطی AFC هستند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پرسپولیس نعمتی
ارسال پیام
captcha