پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۶۷۳۸۳
۱۴:۳۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۶
در پی تبرئه موسویان

مؤتلفه: حکم قاضی فصل‌الخطاب است

۱۴:۳۹
۱۳۸۶/۰۹/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به تبرئه حسین موسویان از اتهام جاسوسی و نگهداری اسناد محرمانه و همچنین اظهارات برخی مبنی بر «فشار بر قاضی پرونده برای تبرئه موسویان»، گفت: به نظر من در مورد اتهاماتی که به اشخاص وارد می‌شود، حرف آخر را باید قوه قضاییه بزند و سخن قوه قضاییه باید فصل‌الخطاب تلقی گردد.

محمدنبی حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: اگر به جای قوه قضاییه، اشخاص و گروه‌های سیاسی در مورد اتهامات افراد، اظهارنظر کنند راه نادرستی را انتخاب کرده‌اند.

وی گفت: به اعتقاد من، در مورد اتهامات آقای موسویان و هر یک از شهروندان دیگر، باید منتظر حکم نهایی قوه قضاییه بود. همه ما موظفیم در مقابل صدور حکم نهایی قوه قضاییه تمکین کنیم، در غیر این صورت از حالت قضایی خارج و غیرقضایی می‌شود.

حبیبی با اشاره به اظهارات برخی که «قاضی پرونده موسویان را تحت فشار عنوان کرده‌اند»، گفت: هر کس ادعایی علیه قوه قضاییه یا هر دستگاه یا نهادی دارد، باید با استدلال منطقی مطلب خود را بیان کند و اگر ادعایی مبنی بر فشار برخی افراد به قاضی پرونده وجود دارد، در صورتی قابل قبول است که با مدرک و منطق آن را ثابت کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha