پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۷۶۶۵
۱۹:۴۸
۱۳۸۶/۰۹/۱۲

تلاش توکیو برای آزادی دانشجوی ژاپنی

۱۹:۴۸
۱۳۸۶/۰۹/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب ـ ژاپن برای رسیدگی به جریان گروگان‌گیری یک دانشجوی ژاپنی یکی از مقامات ارشد وزارت خارجه خود را به کشورمان فرستاد. 

به گزارش آسوشیتد پرس نوبوتوکا ماشیمورا سخنگوی کابینه دولت ژاپن اعلام کرد «ایسونو اونودرا» معاون ارشد وزارت خارجه این کشور سه شنبه وارد تهران می‌شود. اونودورا در سفر سه روزه خود برای یافتن راه حل مناسب در آزادی سریعتر این دانشجو با مقامات ایرانی گفتگو خواهد کرد .

این دانشجوی ژاپنی 23 ساله دوماه پیش توسط یک گروه قاچاقی مواد مخدردر جنوب شرقی ایران دزدیده شد . گروه قاچاقچی خواستار آزادی یکی ازاعضاء گروه در قبال جوان دانشجو شدند. 

این سومین سفراونودرا به ایران است. به گزارش شبکه‌های ژاپنی وزارت خارجه ایران اعلام کرد این دانشجو چند روز گذشته با والدینش تلفنی صحبت کرده و به نظر می‌رسد  هم اکنون در پاکستان به سر می‌برد .
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ژاپن گروگان
ارسال پیام
captcha