کد خبر: ۶۷۸۳۱
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۸

بوش می‌دانست که دروغ می‌گوید؟

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- سخنگوی کاخ سفید گفته‌است که جرج بوش رییس جمهوری آمریکا در ماه مرداد از  توقف تلاش برای ساخت بمب اتمی توسط ایران اطلاع پیدا کرده بود. این در حالی است که وی ماه گذشته از احتمال آغاز جنگ جهانی سوم درصورت دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای سخن گفته بود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دانا پرینو روز پنجشنبه در مصاحبه خبری خود با خبرنگاران با این پرسش روبرو شد که رییس سازمان جاسوسی آمریکا چه چیزی به رییس جمهوری گفته است؟
وی در پاسخ اظهار داشت: «مک‌کانل در ماه اوت به بوش گفته بود که ایران احتمالا برنامه ساخت بمب اتمی اش را متوقف کرده است و اطلاعات جدید می‌تواند برآوردهای سازمان های اطلاعاتی آمریکا را تغییر دهد.»

سخنگوی کاخ سفید گفت: «مک کانل به رییس جمهور گفت که اطلاعات تازه‌ای درباره ایران کسب شده و سازمان های امنیتی در حال نهایی کردن گزارش هستند و قادر نیستند برای اعلام برآوردهای خود به مهلت کنگره وفادار باشند».

سخنگوی کاخ سفید افزود: «رئیس سازمان برآوردهای اطلاعاتی آمریکا به رئیس جمهور گفته‌است که بررسی اطلاعات و تعیین صحت و سقم آنها نیازمند زمان بیشتری است».

در گزارش ۱۶سازمان اطلاعاتی و امنیتی آمریکا که روز دوشنبه منتشر شد آمده است که ایران در سال ۲۰۰۳ برنامه ساخت بمب اتمی را متوقف کرده است. رئیس‌جمهور آمریکا ماه گذشته در یک اظهار نظر جنجالی مدعی شده‌بود که در صورت ادامه برنامه هسته‌ای ایران این کشور به بمب اتمی دست پیدا کرده و جهان به سمت آغاز جنگ جهانی سوم سوق پیدا می کند!
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین