وزیر کشور:
دوست نداشتم ذوالقدر را از دست بدهم
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب- وزیر کشور با اعلام این نظر که «من با استعفای آقای ذوالقدر موافق نبودم» گفت: «خود آقای ذوالقدر باید در این رابطه توضیح دهند».
به گزارش آفتاب، حجت الاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي امروز و به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو در مسجد دانشگاه تهران سخنرانی کرده و به پرسش دانشجویان حاضر در مسجد پاسخ گفت. وزیر کشور در این جلسه در مورد استعفای قائم مقام و معاون امنیتی خود گفت: «بحث آقاي ذوالقدر بايد به وقت مناسبي سپرده شود. خود آقاي ذوالقدر بايد در اين رابطه توضيح دهد».
وي افزود: «آقای ذوالقدر از چند وقت پيش گفته بودند كه به كارهاي مطالعاتي علاقهمند هستند و ميخواهند از حجم كارهاي اجراييشان كاسته شود كه من با آن موافق نبودم. همچنين چندي پيش از ستاد كل نيروهاي مسلح درخواست شد كه ميخواهند از اين نيروها استفاده كنند. آقاي ذوالقدر از نيروهاي خوب و بسيار متعهد است كه من دوست نداشتم ايشان را از دست بدهم. ايشان كارشناس توانمندي است».
پورمحمدی اضافه کرد:«در حال گفتوگوي جدي درباره اين مباحث بوديم كه چيزهايي در بعضي از مطبوعات مطرح شد».
وزیر کشور همچنين با بيان اين كه «اگر به زودي به تصميم روشني برسيم اعلام ميكنيم»، گفت: «اگر دلايل مفصلتر باشد خود آقاي ذوالقدر به آن اشاره خواهند كرد. در حال حاضر نيز به دنبال گفتوگو با نهادهاي درخواستكننده هستيم و تصميم خود آقاي ذوالقدر هم بايد مطرح شود».
هم چنين پورمحمدي در پاسخ به پرسشي مبني بر چگونگي برگزاري انتخابات مجلس هشتم، گفت: «انتخابات مجلس رايانهاي ميشود. ما تمام تلاش خود را معطوف به اين كردهايم كه انتخابات خوب، سالم و كمهزينه و پرسرعت و كم اشكالي داشته باشيم و از روشهاي نوين راي گيري استفاده كنيم. كمي جديت، همت و جسارت در تصميمگيري و عمل ميخواهد. در اين جهت شوراي نگهبان دغدغهاي دارد كه در حال رايزني با آنها هستيم، پيشرفت كار خوب است. اميدواريم حداقلِ رايانهاي شدن كه ما را يك جهشي در برگزاري انتخابات بدهد را داشته باشيم».
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبني بر انجام اقدامات دولت براي مبارزه با فساد اقتصادي گفت: «مافياي اقتصادي بستري دارد كه آن بستر دستگاههاي دولتي است. اگر بخواهيم با آن مافيا مبارزه كنيم، اول بايد دستگاههاي اداري ما رويت شوند. دولت بزرگترين كاري كه انجام داده است تلاش براي ساماندهي سازمان خود است. آمارها هم اين پيشرفت را نشان ميدهد. سازمان بازرسي گزارشي را ارايه داد، 30 تخلف اقتصادي را عنوان كرد كه از ميان آنها يك مورد مربوط به دولت جديد بود و بقيه مربوط به دولت قبلي بوده است. تمام تلاش ما اين بوده است كه بستر تخلف و فساد را كاهش دهيم، اما همچنان با مشكلات زيادي روبرو هستيم، نظام اداري ما هم چنان نيازمند روان سازي و شفاف سازي است».
وزیر کشور در پایان در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اين كه آيا در راستاي ترميم كابينه شما نيز گزينه مطرح هستيد؟ گفت: «در حال حاضر در حال انجام كارها با انگيزه و انرژي كافي هستم و دست تقدير هر چه باشد بايد همه تسليم آن شويم».