دکتر سیما سادات لاری، گفت: در ایام همهگیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارد سفارش غذا دهند.
وی افزود: در صورت داشتن بیماری زمینهای اکیدا از رفتن به رستورانها خودداری کنند. از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.
لاری ادامه داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، همچنین شستوشو و ضدعفونی کردن دستها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنیهای بستهبندی شده سفارش دهید و از نیهای یکبارمصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.
وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبارمصرف دارای محوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.