پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۷۹۴
۱۶:۵۵
۱۳۸۴/۰۴/۱۶

خوشمزه و خوشنام در جدال با یکدیگر!

۱۶:۵۵
۱۳۸۴/۰۴/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: درگیری لفظی بین سایت بازتاب با شاهي‌عرب‌لو - رئیس كميسيون اقتصادي مجلس- بالا گرفت. سایت بازتاب که از شاهی‌عرب‌لو تحت عنوان «نماینده خوشنام» یاد می‌کند، می‌نویسد که شاهی‌عرب‌لو نبایستی به ریاست كميسيون اقتصادی مجلس برگزیده می‌شد، زیرا وی مسئله‌دار است. بازتاب می‌افزاید: 
شاهي‌عربلو كه علاوه بر دريافت صدها ميليون تومان پول از شهرام جزايري، به دليل تخلفات گسترده اقتصادي و انتخاباتي از سوي شوراي نگهبان ردصلاحيت‌شده بود، با اعمال نفوذ يكي از چهره‌هاي منتسب به شوراي نگهبان، در آخرين ساعات تأييد صلاحيت شد. 
بازتاب می‌افزاید: که این نماینده خوشنام با ارعاب نمایندگان موفق شد اعتبار خود را از تصویب مجلس بگذراند. بازتاب مدعی است
تخلفات اين نماينده خوش‌نام متوقف نشده و وي در مجلس هفتم نيز با ارائه توصيه‌نامه، درصدد انعقاد قرارداد براي فردي از نزديكان خود در يكي از مجتمع‌هاي فرودگاهي بود كه با افشاي آن در مطبوعات، موجب بروز تشنج در مجلس شد.

از سوی دیگر، شاهي‌عربلو که سایت بازتاب را سایت خوشمز(!) می‌خواند ادعاهای مذکور را تکذیب کرد و انتخاب خود را کاملاً دموکراتیک خواند. گفتنی است که اهالی شهریار به شاهی‌عرب‌لو بسیار اعتقاد دارند و برخی وی را صاحب کرامات می‌دانند. در گفت‌وگو با صداي جمهوري اسلامي، با اشاره به فرايند دمكراتيك! انتخاب وي به رياست كميسيون اقتصادي، از نمايندگاني كه رياست وي را براي اين كميسيون نمي‌پذيرند، انتقاد كرده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۲۱:۱۶ - ۱۳۸۴/۰۴/۱۶
majlesi ke Hadad Adel ba an kheft ke dar belgique kashid sezare hamin farde khoshname saheb keramat ham ast. in majles mardom ra nomid mikonad
پاسخ