پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۶۸۰۱۹
۱۳:۰۳
۱۳۸۶/۰۹/۲۰

واکنش «جمهوری اسلامی» به سفر خاورمیانه‌ای گیتس

۱۳:۰۳
۱۳۸۶/۰۹/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: روزنامه «جمهوری اسلامی» در سرمقاله شماره روز سه‌شنبه 20 آذرماه خود به سفر اخیر «رابرت گیتس» وزیر دفاع آمریکا به منطقه و ایجاد هراس درباره خطر ایران به‌ویژه در نزد اعراب از سوی وی اختصاص داد.

این روزنامه در بخشی از سرمقاله خود نوشت: علیرغم اصرار جنون‌آمیز واشنگتن بر انحراف افكار عمومی منطقه در جهت به فراموشی سپردن خطرات هسته‌ای رژیم صهیونیستی حتی همین رفتار آمریكا برای تحریف واقعیت‌ها نیز به زیان آمریكا تمام شده و می‌شود. آمریكا نمی‌تواند بر واقعیت‌های ملموس در این مقوله سرپوش بگذارد و اشغالگران صهیونیست را تبرئه كند. چرا كه ابعاد ماهیت فعالیتهای اتمی رژیم صهیونیستی بقدری آشكار است كه تكذیب و تحریف آن كمكی به این رژیم نمی‌كند ولی دردسرهای تازه‌ای را برای آمریكا به وجود می‌آورد كه نخستین مورد آن «بحران صداقت» در آمریكا خواهد بود. 

جمهوری اسلامی افزود: تصادفی نیست كه كشورهای عرب منطقه به آمریكا و ادعاهایش اعتمادی ندارند. بلكه این بی‌اعتمادی به واشنگتن را بایستی طبیعی‌ترین پیامد برای دروغ‌پردازیهای بوش و دستیارانش تلقی كرد كه حتی متحدین عرب را هم در مقابل آنها قرار داده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha