علی اصغر حسنی با بیان اینکه در این مدت 239 هزار و 504 مورد بازدید و آموزش موارد پیشگیری و کنترل کرونا در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است، اظهار کرد: بازدید از 63 هزار و 500 مورد از اماکن عمومی در مناطق زیرپوشش انجام و نکات آموزشی نیز به فعالان این مراکز ارائه شده است.
مدیرسلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه در راستای کنترل و قطع زنجیره انتقال کرونا با متخلفان این حوزه به طور جدی برخورد میشود، تصریح کرد: در این مدت یک هزار و 969 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و یک هزار و 68 مکان عمومی بهدلیل تخلف بهداشتی تعطیل شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط در مشهد و شهرستانهای تابعه با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.
حسنی با تاکید بر اینکه بسیج مقابله محیطی با کووید ۱۹ و نظارت بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع غذا، اماکن عمومی و مکانهای پرازدحام تا پایان شکست کرونا ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: مردم همکاری خوبی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارند و با توجه به فعالیتهای آگاهیبخشی و اطلاعرسانی رسانهها به ویژه رسانه ملی، آگاهی مردم در خصوص بیماری کرونا افزایش یافته است.