کد خبر: ۶۸۲۰۷
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۹:۳۵

438 سال زندان برای تجاوز به دو خواهر

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مردی كه متهم به ارتكاب مجموعه‌ای از قتل‌های زنجیره‌ای است، جمعه به علت تجاوز جنسی به دو خواهر به 438 سال زندان محكوم شد.

به گزارش آسوشیتدپرس از فونیكس، «مارك گودو» هنوز هم با اتهام قتل 8 زن و یك مرد در سال‌های 2005 و 2006، در حال محاكمه است كه ممكن است به علت ارتكاب این قتل‌ها به مرگ محكوم شود.

این مرد 34 ساله كه كارگر ساختمان بوده است در سپتامبر گذشته به خاطر تجاوز به دو زن در راه منزلشان محكوم شناخته شد. در جریان دادگاه این جرایم كه حدود 2 ماه به طول انجامید با توجه به آزمایشات DNA و شهادت این دو خواهر در شناسایی «گودو»، به عنوان فرد متجاوز، وی گناهكار شناخته شد.

گودو در جلسه دادرسی منكر ارتكاب این جرایم شده و اعلام كرد كه واقعه‌ای كه بر سر این دو زن آمده واقعا وحشتناك است اما هیچ ربطی به او نداشته است.

قاضی اعلام كرده كه «گودو» احتمالاً فردی دو شخصیتی است كه یك جنبه شخصیت وی در دادگاه بروز كرده و بسیار آرام است و روی دیگر آن بسیار بی‌رحم است.

وی سال گذشته به همراه سه متهم به قتل دیگر بازداشت شده بود و با توجه به سوابق وی، قاضی رأی به تشدید مجازات او در جرایم موضوع حكم صادره شده داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۸۶/۰۹/۲۵
0
0
اميدواريم قوه قضاييه ايران هم در برخورد با متجاوزين به امنيت مردم از دول كفر چيزهاي خوب را بياموزد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین