پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۸۲۳۶
۱۷:۳۷
۱۳۸۶/۰۹/۲۵
عباس سلیمی نمین تشریح کرد:

موانع تشکیل حزب واحد اصولگرا

۱۷:۳۷
۱۳۸۶/۰۹/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: «عباس سلیمی نمین» مدیر موسسه تدوین تاریخ معاصر، تشکیل حزب واحد اصولگرا را به علت وجود «سلایق مختلف و دیدگاه‌های متفاوت» در این طیف، «غیرمنطقی و غیرممکن» ‌دانست.

این کارشناس اصولگرای مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در این خصوص توضیح داد: «اصولگرایی طیف وسیعی از نیروها را شامل می‌شود که در آن حتی برخی از دوم‌خردادی‌های پایبند به نظرات امام و رهبری و اصول انقلاب وجود دارند. بنابراین، تجمع چنین طیف وسیعی در درون یک حزب به هیچ‌وجه ممکن و منطقی نیست».

وی ادامه داد: «اگر هدف وسیع کردن دایره اصولگرایی در کشور باشد، تشکیل حزب واحد نه تنها کمکی به این مسئله نمی‌کند بلکه باعث محدود شدن آن نیز می‌شود».

سلیمی نمین افزود: «حزب محل تجمع عده‌ای از افراد با نگرش خاص و مشترک است که در مسائل مختلف نظر واحدی داشته باشند ولی طیف گسترده اصولگرایان دارای سلایق مختلف و دیدگاه‌های متفاوت هستند که تشکیل حزب واحد در میان آنها را غیرممکن می‌کند».

مدیر مؤسسه تدوین تاریخ معاصر تصریح کرد: «وجود احزاب متعدد اصولگرا با فرمول‌های متفاوت برای حل مشکلات جامعه، مفید است».

وی در خصوص وجود احزاب متعدد در جامعه گفت: «اگر تمام احزاب پروانه‌دار کشور حزب مولد بودند، امروزه شرایط سیاسی بسیار بهتری در جامعه ما وجود داشت».

سلیمی نمین با بیان اینکه «اکثریت احزاب موجود در کشور حزب نیستند بلکه طایفه‌های سیاسی هستند»، اظهار داشت: «در بسیاری از احزاب، ‌عده‌ای قوم و خویش دور هم جمع شده‌اند و اسم خود را حزب گذاشته‌اند».

وی افزود: «بسیاری از احزاب کشور ما خصوصیت صنفی دارند مانند مجمع روحانیون مبارز و جامعه روحانیت مبارز. برخی دیگر از احزاب هم دژ هستند به این معنا که برای اعضای خود امنیت اقتصادی و سیاسی ایجاد می‌کنند».

این کارشناس سیاسی اصولگرا برخی دیگر از احزاب کشور را هم «دولت ساخته» دانست و گفت: «احزابی مانند مشارکت و کارگزاران احزاب دولت‌ساخته‌ای هستند که مولود ناسالم روابط غیرمنطقی سیاسی بودند که نمی‌توانند باعث سلامت جامعه باشند و از جیب ملت خرج می‌کنند تا در قدرت باقی بمانند».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha