پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۸۲۶۴
۱۲:۲۴
۱۳۸۶/۰۹/۲۶

اتنخابات پارلمان قرقیزستان

۱۲:۲۴
۱۳۸۶/۰۹/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب : سخنگوی کمیسیون مرکزی انتخابات قرقیزستان در جمع خبرنگران اطلاع داد که تنها حزب حاکم «آک ژول» به پارلمان این کشور راه خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به حد نصاب 0,5% برای حضور در پارلمان این کشور با توجه به آمار منتشر شده از انتخابات منطقه ای تا کنون فقط حزب حاکم «آک ژول» به پارلمان راه خواهد یافت.
بر اساس قانون قرقیزستان برای ورود به پارلمان احزاب باید نه تنها بیش از 5% آرا بلکه حد نصاب 0,5% در هر منطقه از کشور را نیز کسب کنند.
بعد از شمارش 81% از برگه های اخذ رای دو حزب «آک ژول» و «آتا مکن» (اپوزیسیون) بیش از 5% آرا را کسب کرده اند.
سخنگوی کمیسیون مرکزی انتخابات قرقیزستان اطلاع داد: بیش از یک میلیون نفر(47,88%) در انتخابات پارلمانی روز شنبه  به حزب حاکم «آک ژول »و بیش از 200 هزار نفر(9,28%) به حزب «آتا مکن» رای داده اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha