پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۸۳۲۳
۱۱:۲۰
۱۳۸۶/۰۹/۲۷
در بدو ورود به خرم‌آباد

هاشمی: با دیپلماسی حقمان را بگیریم

۱۱:۲۰
۱۳۸۶/۰۹/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،  آفتاب: آيت‌الله اكبر هاشمی‌رفسنجانی، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس مجلس خبرگان رهبری صبح سه شنبه از طريق فرودگاه خرم‌آباد وارد اين شهر شد. 

وی در بدو ورود به خرم آباد در فرودگاه اين شهر ازسوی استاندار لرستان و تنی چند از مقامات اجرايی و سياسی استان مورد استقبال قرار گرفت. 

رييس مجمع‌تشخيص مصلحت نظام در فرودگاه خرم آباد در گفت‌وگو با خبرنگاران هدف از سفر يكروزه خود به استان لرستان را شركت در همايش سراسری حوزه و دانشگاه عنوان كرد. 

وی اظهار داشت: به دليل علاقه‌ای كه به مردم لرستان دارم و حقی كه برای لرستانيها در انقلاب مي‌بينم با عشق، به خدمت مردم لرستان رسيده‌ام. اين راهی كه می‌رويم يك حق قانونی است كه نبايد عقب‌نشينی كنيم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: عقب‌نشينی از اين حق يعنی به دشمن علامت دادن كه می‌تواند در هر موضوعی دخالت داشته باشد.

هاشمی رفسنجانی افزود: ما بايد با تدبير از حقوقمان در زمينه انرژی صلح آميز هسته‌ای دفاع كنيم و با شيوه‌های رايج ديپلماسی می‌توانيم حق خودمان را بگيريم و دشمن را از اين كارهای بي‌حساب باز داريم. 

وی گفت: با ورود اولين محموله سوخت هسته‌ای به بوشهر قدم موثری برداشته شده كه اميدواريم اين راه ادامه داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha