پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۸۳۳۲
۱۶:۴۷
۱۳۸۶/۰۹/۲۷

کناره‌گیری علی‌آبادی از انتخابات فدراسیون فوتبال

۱۶:۴۷
۱۳۸۶/۰۹/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان تربیت بدنی عصر دیروز استعفای خود از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال را اعلام کرد. 

پس از آنکه رئیس جمهور  رسما اعلام کرد خواستار کناره گیری علی آبادی از انتخابات فدراسیون فوتبال شده است، رئیس سازمان تربیت بدنی در پایان نشست دیشب شورای معاونان این سازمان در گفتگویی به طور شفاهی اعلام کرد از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال کناره گیری کرده است.

محمدعلی آبادی اعلام کرد برای حفظ منافع ملی و کمک به فوتبال کشور و بنا برخواست ریاست جمهوری از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال استعفاء کرده است.

قراراست معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در نشست خبری با رسانه‌های گروهی که طی روزهای آینده برگزارخواهد شد، رسما خبرکناره گیری اش از انتخابات فدراسیون فوتبال را اعلام کند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha