نظر جمعیت ایثارگران درباره حزب واحد اصولگرا
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: «به نظر میآید در شرایط کنونی تشکیل یک ائتلاف انتخاباتی فراگیر میان اصولگرایان ممکنتر از تشکیل حزب واحد باشد».
این سخنان «لطفالله فروزنده» پس از آن بیان شدند که «علی یوسفپور» عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران پیشنهاد داد تا حزب واحدی در جریان اصولگرا تشکیل شود.
این درحالیاست که فروزنده با نامناسب بیان کردن زمان بحث درباره این مسئله به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت: «بهتر است تا صحبت در این خصوص به پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی موکول شود».
وی در بیان دلایل این مسئله اظهار داشت: «صحبت دراین خصوص در شرایط کنونی ذهن اصولگرایان را از مسائل اصلی و انتخابات مجلس هشتم منحرف میسازد».
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران در پاسخ به این پرسش که «آیا زمینه لازم در میان اصولگرایان برای تشکیل حزب واحد وجود دارد؟»، گفت: «فعلا وحدت و انسجام موجود در گروه 11 نفره اصولگرایان و تحمل و تسامحی که در آن وجود دارد، الگوی مناسب حرکت اصولگرایان است».
فروزنده تاکید کرد: «در شرایط کنونی به نظر میآید که تشکیل یک ائتلاف انتخاباتی گسترده در میان اصولگرایان از تشکیل حزب واحد ممکنتر باشد».