پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۸۳۶۵۹
۱۰:۵۳
۱۳۹۹/۰۹/۱۳
۵۰ هزار میلیارد تومان برای ۱۴۰ پروژه تا امروز

آغاز افتتاح طرح‌های وزارت نیرو با حضور روحانی

آغاز افتتاح طرح‌های وزارت نیرو با حضور روحانی
بهره‌‌‌برداری از طرح‌های ملّی وزارت نیرو، با حضور رئیس‌جمهور در 3 استان کشور آغاز شد.
۱۰:۵۳
۱۳۹۹/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

بهره‌‌‌برداری از طرح‌های ملّی وزارت نیرو، با حضور حجّت‌الاسلام حسن روحانی،‌رئیس‌جمهور، صبح امروز(پنجشنبه ۱۳ آذر) آغاز شد.

قرار است در این مراسم، پروژه‌های برق صنعتی مربوط به ۳ استان خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و خوزستان افتتاح شود.

گفتنی است طرح‌های ملّی وزارت نیرو، پنجشنبه‌ هر هفته در قالب پویش «هر هفته الف- ب ایران» برگزار می‌شود که امروز سی‌امین هفته‌ این بهره‌برداری‌ها به‌شمار می‌رود.

به گفته رضا اردکانیان، ‌وزیر نیرو، امروز ۲۵ پروژه افتتاح می‌شود که در مجموع تعداد پروژه‌های افتتاح شده در سال ۹۹ به ۱۴۰ پروژه می‌رسد. بنابر وعده وزارت نیرو، دولت تا پایان سال ۲۵۰ پروژه را به افتتاح می‌رساند.

اردکانیان در آغاز مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های امروز گفت: تا کنون ۵۰ هزار میلیارد تومان برای این ۱۴۰ پروژه صرف شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha