پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۰:۳۵
کد خبر:۶۸۴۹۶۴
۱۹:۰۳
۱۳۹۹/۰۹/۲۱

درگذشت فیلمساز کره‌ای بر اثر کرونا

درگذشت فیلمساز کره‌ای بر اثر کرونا
«کیم کی دوک» ـ فیلمساز مشهور اهل کره جنوبی ـ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در سن ۵۹ سالگی درگذشت.
۱۹:۰۳
۱۳۹۹/۰۹/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

«کیم کی دوک» فیلمساز اهل کره جنوبی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستانی واقع در «لتونی» درگذشت.

«ویتالی منسکی» مستندساز روس ساکن «لتونی» خبر درگذشت «کیم کی دوک» را تایید کرده است.

«کیم کی دوک» از مشهورترین فیلمسازان کره جنوبی بود که جوایز سینمایی معتبری از جمله شیر طلا جشنواره ونیز را برای فیلم «پیتا» کسب کرده بود.

«کروکدیل» محصول سال ۱۹۹۶ نخستین فیلم بلند این کارگردان بود که با استقبال خوب مخاطبان در کره جنوبی مواجه شد و در جشنواره‌های مختلف اروپایی نیز به نمایش درآمد.

با وجود اینکه برخی از آثار «کیم کی دوک» جوایز متعددی برای او به ارمغان آورده‌اند، تعدادی از فیلم‌های این کارگردان به دلیل خشونت علیه حیوانات یا نمایش افراطی خشونت مورد انتقاد قرار گرفتند.

این کارگردان موفق شد خرس نقره‌ای جشنواره فیلم برلین را برای فیلم «دختر نیکوکار» محصول سال ۲۰۰۴ و شیر نقره‌ای جشنواره ونیز را برای فیلم «۳-Iron» را کسب کند.

فیلم «منحل کردن» محصول ۲۰۱۹ آخرین اثر این کارگردان بود که برای نخستین‌بار در جشنواره «کن» به نمایش درآمد

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Canada
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
حواستون باشه کارگردان جومونگ نمیره یه دور دیگه جومونگ برامون بسازه...
پاسخ