کد خبر: ۶۸۵۱۸۰
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹

بیماران کرونایی در دوران قرنطینه چه مواد غذایی مصرف کنند؟

یک متخصص تغذیه بایدهای و نبایدهای غذایی برای بیماران کرونایی را تشریح کرد.
بیماران کرونایی در دوران قرنطینه چه مواد غذایی مصرف کنند؟
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مصطفی نچواک اظهار کرد: برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیماران کرونایی که در خانه قرنطینه می‌شوند باید مواد غذایی مناسب را دریافت کنند.

وی افزود: در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت‌ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد. همچنین مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ می تواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد.

نچواک ادامه داد: در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود که تخم مرغ وگوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین می باشد.

وی افزود: رژیم غذایی در این مدت باید سبک باشد، به گونه ای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.

این متخصص تغذیه افزود: باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که میتوان به جای سه وعده پر حجم، شش وعده کم حجم مصرف کرد.

وی گفت: مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد که مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی می‌توان ویتامین C بدن را تامین کرد.

وی اظهار کرد: فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکمل‌ها تامین کند که به همین منظور مکمل‌های ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود. علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند.

وی گفت: هویچ، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری می‌کند. همچنین لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.

نچواک ادامه داد: در دوران ابتلا به کرونا به هیچ‌عنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود، چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.

وی افزود: نوشابه، شکر و نوشیدنی‌های شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین