کد خبر: ۶۸۵۲۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲

تصاویر| پخت اربا دوشاب در گیلان

خرمالوی جنگلی، میوه‌ای خوش طعم و ملس است که در گویش محلی مردم تالش و فومن به آن اربا می‌گویند.
تصاویر| پخت اربا دوشاب در گیلان
آفتاب‌‌نیوز :

خرمالوی جنگلی میوه بسیار کوچک‌تر از خرمالوی معمولی است که محلی‌ها می‌گویند هرچقدر پخته و رسیده باشد دوشاب (شیره) بهتری می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
میثم
|
France
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
0
خسته نباشید.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین